پرسش وپاسخ آزمایشگاهی

نام :  fatemeh  تاریخ سوال :  3:50PM 1391/08/26    
سوال :  ramze karbari va obor kodam ast
جواب :قسمت اول شماره پذيرش است که عينا وارد ميکنيدوقسمت دوم رمزکاربري است که همان تلفني است که به آزمايشگاه داده ايد
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 4:56PM 1391/08/26
 
***********************************
نام :  مهديه  تاریخ سوال :  4:23PM 1391/09/09    
سوال :  من يه سقط يه قلو داشتم که جنين تا 8 هفته قلبش مي زد و در 5 روز بعد قلبش ايستادو دوباره باردار شدم سه قلو که کاملا طبيعي سه قلو بود .در 7 هفته قلب هر سه مي زد و مشگلي نبود و 5 روز بعدقلب هر سه ايستاد.همسرم پسر داييمه. آزمايش کاريوتيپ داديم اما هنوز جوابش نگرفتم. اما آزمايش بررسي انعقاد خون PCR-RFLP examination for the detection of factor II gene mutation –G20210A on peripheral blood of this patient is NEGATIVE PCR-RFLP examination for the detection of MTHFR gene mutation –C677T on peripheral blood of this patient is POSITIVE PCR-RFLP examination for the detection of factor V leiden-R506q gene mutation –G20210A on peripheral blood of this patient is NEGATIVE ، لطفا راهنماييم کنيد که چه آزمايش هايي بايد بدم و براي رفع اين شگل بايد چي کا کنم و اصلا دليل اين سقط ها همينه؟
جواب :باعرض سلام و پوزش به خاطر تاخير در جوابدهي به سبب مسافرت جواب آزمايشات کاريوتايپ شما و همسرتان به تشخيص موضوع کمک زيادي ميکند.امادرآزمايشاتي که انجام داده ايد PCR-MTHFR شمامثبت ميباشد.تا بحال بيش از چهل جهش يا موتاسيون در اين ژن که در انتهاي کروموزوم 1 قرار دارد شناسائي شده است. ازجمله عوارض شناسائي شده اين جهشها ميتوان به بيماريهاي قلبي .سکته مغزي.اختلالات رواني.لب شکري و ...... اشاره کرد. من فکر ميکنم شماباکليه آزمايشات انجام شده به يک مرکز ژنتيک پزشکي به عنوان مثال دکتر فرهود مراجعه نماييد انشااله بزودي صاحب فرزند خواهيد شد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:24AM 1391/09/29
 
***********************************
نام :  محمد  تاریخ سوال :  3:03PM 1391/09/12    
سوال :  با سلام و خسته نباشيد. لطفا صادقانه جواب بديد که ضريب خطا در مورد آزمايشهاي شما چقدر است و چقدر ميشه به آزمايشگاه نيک اعتماد کرد و به جاي ديگه براي آزمايش نرفت.
جواب :با عرض سلام و پوزش به علت تاخير در جوابدهي به سبب مسافرت دوست عزيز تلاش من و همه همکاران من که همگي ازافراد تحصيل کرده و با تجربه بوده اينست که نهايت دقت و وسواس رادرانجام آزمايشات داشته باشيم.گواه اين موضوع نيز اعتماد روزافزون پزشکان و بيماران وحجم مراجعه کنندگان است.آزمايشگاه با همت کليه پرسنل موفق به دريافت گواهينامه ايزو شده و همچنين بدنبال دريافت لوح کيفيت از وزارت بهداشت ميباشد.ضمنا سالانه در چند نوبت تحت مميزي شرکتهاي کنترل کيفي داخلي وخارجي قرار ميگيرد. اما با اين وجود شما کدام شخص يا موسسه اي راسراغ داريد که ادعا کند من 100درصد از خطا بدورم. انشاله در پناه خدا سلامت باشيد. ا
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:50AM 1391/09/29
 
***********************************
نام :  بيتا  تاریخ سوال :  7:13PM 1391/10/21    
سوال :  سلام من حاملگي اول يک پسرم بعد چهارسقط داشتم سه مورد درشش هفتگي بدون ضربان مورد آخرباضربان درنه هفتگي دربررسي نمونه سقط اختلال کرموزني ازنوع تريپ لويد ميباشد امامعلوم نيست ازمن ياهمسرم آياامکان درمان هست.
جواب :با عرض سلام خواهرم اختلالات کروموزومي از جمله علل روياني سقطهاي مکرر ميباشند.حدود 60% سقطهاي خودبخودي مکرردرسه ماهه اول بارداري اختلالاتي همچون تريزومي هاي اتوزومي 22-21-16-مونوزومي45x-تريپلوئيدي-تتراپلوئيدي و....ميباشند.درفرم تريپلوئيدي يک تخمک بابيش ازيک اسپرم لقاح مي يابد.دراين حالت به علت نقص درتوليد گامت سالم عقيمي پيش ميآيد خواهرم بهتر است شمابايک متخصص ژنتيک دريک مرکز ناباروري راههاي مختلف ازجمله لقاح آزمايشگاهي رابررسي نمائيد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 11:18PM 1391/10/29
 
***********************************
نام :  زهرا2020  تاریخ سوال :  3:23PM 1392/01/17    
سوال :  با سلام و سپاس از زحمات شما دوستان خوب و مهربان من 28 سالمه.از 15 سالگي ديابت نوع 1 گرفتم.درمان با انسولين شروع کردم بعد 5 سال کم کاري تيروييد گرفتم و قرص لووتيروکسين مي خورم..امروزم جواب آزمايش خودمو ديدم...اي واي ي ي ي ميگرو آلبومين62.2 شده دارم سکته ميکنم..از وقتي از آزمايشگاه برگشتم دارم گريه مي گنمممممممم تو رو خدا بهم بگيد خيلي خطرناک؟؟؟؟؟؟؟؟چه کار بايد کرد؟؟؟؟؟؟
جواب :با عرض سلام.خواهرم چرا سکته چرا گريه مهمترين کاراتکا به خداوندواميد بهبودي از جانب اوست.خواهرم در جامعه ماافراد ديابتي به علت اينکه برنامه غذائي حساب شده ومنظمي دارندوچکاپهاي پزشکي را نسبت به بقيه افرادمنظمتر انجام ميدهندافرادسالمتر وبامتوسط عمر بيشترميباشند.بالا بودن تست فوق در مورد شما در واقع يک پيش آگهي است اينکه شمادرصورت صلاحديد پزشکتان با يک فاصله زماني مثلا 5 الي 6 ماهه مجددا آزمايشتان راتکرار نمائيددر صورت تائيد .پزشکتان تمهيدات خاصي رادرنظرميگيردتادر آينده دچار دفع پروتئين نشويد.به اميد بهبودي کامل شما
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 1:16PM 1392/01/24
 
***********************************
نام :  نيکو  تاریخ سوال :  6:18PM 1392/01/28    
سوال :  دخترم از حدود شش ماهگي داراي رفلکس ادرار دو طرفه گريد 3 يوده و در شش سالگي جراحي مثانه شد. از حدود 9سالگي به علت فشار خون بالا انالاپريل مصرف ميکند .چندماهي است به علت دفع پروتئين-ميکروآلبومين - لوزارتان مصرف مي کند . دخترم 14 ساله است خيلي نگرانم .هر دو کليه دچار خوردگي شده اند. 80% و 20% . آزمايش جديدي 24 ساعته اش دفع 190 ميکروگرم ميکروآلبومين را نشان مي دهد. تو رو خدا راهنمايي کنيد چکارکنم .
جواب :با عرض سلام.خواهرم درابتدا ياد اور ميشوم شفيع تمام بيماريها خداوند است ودرمان کامل را فقط از او بايد طلب کرد. درمورد دخترم بايد بگويم که ايشان با کنترل مصرف نمک . گوشت قرمز و حبوبات ومصرف خوب ومناسب مايعات وپرهيز از ورزش شديدوپرهيز از افزايش وزن زياد تحت نظر يک پزشک متخصص کليه وپيروي از کليه دستورات درماني انشاالله ميتوانند جلوي افزايش دفع پروتئين راگرفته وآن را کنترل نمايند.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:21AM 1392/02/08
 
***********************************
نام :  محمد  تاریخ سوال :  8:01PM 1392/02/01    
سوال :  باسلام، من 56 سال سن دارم.چند هفته پيش يک چکاب تست خون انجام دادم.تمام موارد آزمايش من در حد نرمال و خوب است به جزء تعدادRBC=5.92 و ميزان هماتوکريت 51.2 و ميزان MCHC=31.8 که در حد نرمال قرار ندارد. و ميزان ائوزينوفيل10%( بقيه انواع سلولهاي WBC در صد نرمال دارد.)گزارش شده است. آيا مشکلي براي من وجود دارد. تو رو به خدا من را راهنمايي کنيد و مرا از نگراني رها کنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب :با عرض سلام.دوست عزيز نگران نباشيد شما با توجه به نتايجي که گفتيداحتمالا پر خون هستيد شمابايستي به پزشکتان مراجعه ودر صورت صلاحديد ايشان بطور منظم درطول سال چند نوبت فصد خون نماييد.امادرموردائوزينوفيل 10% شما احتمالا دچار يک حالت آلرژي هستيد که با برطرف شدن عامل ايجاد کننده آلرژي اين مسئله هم بر طرف خواهد شد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:32AM 1392/02/08
 
***********************************
نام :  امير 8989  تاریخ سوال :  9:37PM 1392/03/21    
سوال :  با سلام و خسته نباشيد شما تست اسپرم انجام ميدهيد . نحوه نمونه گيري چگونه است و قيمت اين تست بدون دفترچه چقدر است . ممنون از زحمات شما
جواب :با سلام.بله اين تست باروش کامپيوتري CASAدراين آزمايشگاه قابل انجام است.براي اين آزمايش بيمار بايستي 3الي4روز نزديکي و مقاربت نداشته باشد.نمونه را در ظرفي که از طرف آزمايشگاه به شما داده ميشود کاملا تخليه نموده و ظرف مدت حداکثر30-20 دقيقه به آزمايشگاه تحويل نماييد.مبلغ ين آزمايش 8800 تومان است.موفق باشيد
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:31AM 1392/03/26
 
***********************************
نام :  samir  تاریخ سوال :  10:49PM 1392/03/31    
سوال :  سلام ايا سيگار روي اسپرم ها تاثير دارد ؟ دارويي هست که حرکت اسپرم ها زياد تر کند ( گياهي _ شيميايي ) ؟ براي تعين جنسيت پيزي وجود دارد ؟ ببخشيد زياد سوال کردم ممنون
جواب :دوست عزيز سلام.قبلا به سئوالي مشابه سئوال شما پاسخ داده شده است.بله استفاده طولاني مدت و زياد سيگار در کاهش تعداد و حرکت اسپرمها موثر ميباشد. براي افزايش حرکت و تعداد اسپرمها داروهائي موجود بوده که توسط متخصصين تجويز ميشود. براي تعيين جنسيت روشهاي مختلفي تا کنون ارائه شده که هيچکدام نتايج صد درصدي بدنبال ندارد اما دقيق ترين روش موجود که در مراکز ناباروري هم اکنون انجام ميشود تمايز سلولهاي جنيني درمرحله ابتدائي تقسيم سلول است.البته روش گراني ميباشد. موفق و تندرست باشيد
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 5:51PM 1392/04/17
 
***********************************
نام :  پيناکيو  تاریخ سوال :  3:08PM 1392/04/17    
سوال :  ايا کسي که فاويسم دارد مي تواند پماد استرومارين استفاده کند
جواب :با سلام. درموارد منع مصرف پماد استرومارين (استروژن کونژوگه ) مورد فاويسم قيد نشده اما چون توصيه شده دربيماريهاي کبدي و خونريزيهاي واژن وهمچنين در سندرم دوبين جانسون و روتور استفاده نگردد قبل از مصرف حتما با پزشک تجويز کننده اين دارو مشورت نمائيد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:35AM 1392/04/18
 
***********************************
نام :  نيکو  تاریخ سوال :  3:20PM 1392/04/26    
سوال :  سلام.من31سالمه.ازمايشAnti tpo(ECL دادم.نتيجه139.1بود.علامتHجلوي ان زده شده.مي خواستم بدانم اين ازمايش چيه؟
جواب :با عرض سلام. اين آنتي بادي در انواع بيماريهاي تيروئيد و همچنين در درصدي از بيماران مبتلا تيروئيديت هاشيموتو ديده ميشود. اين انتي بادي در پاسخ به ميکروزومهاي خارج شده از سلولهاي تيروئيد توليد شده و جزو اتوآنتي باديها مي باشد. اگر اندازه گيري Anti TPO همراه با آزمايش Anti TG باشد حساسيت واختصاصيت آزمايش را بالا ميبرد. 5-10 درصدافراد طبيعي هم داراي سطح بلالائي از Anti TPO هستند. درافرادي که سابقه قبلي و تحت درمان تيروئيد دارند نيز مي تواند مثبت شود. در مورد شما هم بايستي زمينه فاميلي و قبلي به تيروئيدنيز مورد بررسي قرار گيرد.علامت H يعني بالاتر ازحد نرمال که حتما توسط پزشکتان بررسي مي شود. در پناه خدا سالم وتندرست باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 1:58PM 1392/04/27
 
***********************************
نام :  شيوا  تاریخ سوال :  7:48PM 1392/07/02    
سوال :  سلام من 29 ساله دو بار سابقه ي سقط دارم دکتر براي من ازمايش ژنتيک براي ژن mthfer , ژن pai-1 در خواست کرده بود در جواب ازمايش موتاسيون در ژن mthfer در هر دو جايگاه بصورت هتروزيگوت و در ژن pai-1 بصورت هموزيگوت نوشته شده است معني ان چيست؟ و چه اقداماتي بايد انجام دهم؟ من مي توانم بچه دار شوم؟ چه خطراتي مرا تهديد مي کند؟ ايا سيگار باعث تشديد ان مي شود؟
جواب :سلام. با عرض پوزش بعلت مسافرت طولاني مدت.خواهرم شما بايستي حتما آزمايش کاريوتايپ انجام دهيد.درمورد تست mthfer درسوالات قبل توضيح دادام .ميتوانيد مراجعه نمائيد.شما بايستي حتما توسط يک پزشک متخصص معاينه شده تا تمام مواردي که ميتواند زمينه ساز بيماريهاي قلبي عروقي و آترواسکلروز شود در شما بررسي شود.سيگار کشيدن نيز يکي از اين موارد زمينه ساز است.درمرد بچه دار شدنتان با توجه به دو مورد سقط پزشک متخصص ژنتيک بايستي نظر بدهد.توکل به خدا ودعا هر غير ممکني را ممکن ميسازد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:05PM 1392/08/25
 
***********************************
نام :  مهديس  تاریخ سوال :  4:49PM 1392/09/11    
سوال :  من آزمايش ايدز دادم هرچه سعي ميکنم نميتونم جواب رو آنلاين ببينم .
جواب :با سلام. خانم مهديس پس از آماده شدن جواب وبلافاصله پس از پرينت شدن آن در صورتيکه بيمار بدهي نداشته باشد جواب آزمايش روي سايت رفته وقابل مشاهده است .در قسمت شماره قبض شماره قبضتان را همراه با حرف لاتين قبل از آن واردکرده وشماره رمز همان شماره تلفني است که شما به آزمايشگاه داده ايد.در صورت عدم مشاهده با آزمايشگاه تماس بگيريد
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 6:20PM 1392/09/12
 
***********************************
نام :  نگار  تاریخ سوال :  2:16AM 1392/09/15    
سوال :  با سلام و خسته نباشيد من مي خوام يک آزمايش براي ايدز بدم. اين آزمايش بدون نسخه پزشک گرفته مي شود؟ در آزمايشگاه نيک با چه هزينه اي و چگونه انجام مي شود؟ شنيده ام آزمايش گراني است اما برخي مي گويند همان آزمايش خون مشخص مي کند. لطفا راهنمايي کنيد.
جواب :سلام.هزينه اين آزمايش در اين آزمايشگاه 29450 تومان بوده که در وحله اول اين آزمايش کفايت ميکند اما درمراحل بعدي در صورت لزوم آزمايش PCR درخواست ميشود که بسته به نوع درخواست هزينه اي بين 250000 تا450000 تومان دارد جهت اطلاعات بيشتر ميتوانيد با آزمايشگاه تماس بگيريد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 11:21AM 1392/09/16
 
***********************************
نام :  حسين  تاریخ سوال :  8:59PM 1392/09/17    
سوال :  درازمايشات ما موتا سيون در ژن mthfr به صورت هتروزيگوت مشاهده شده لطفا مرا راهنمايي کنيد يعني چي
جواب :با سلام. در سوالات قبلي تاحدودي به اين سوال پاسخ داده شده است .اما مختصرا عرض کنم زماني که موتاسيون ويا جهشي در ژنmthfr رخ ميدهد فعاليت آنزيم فوق کاهش داشته وبدنبال آن طي يک فرايندي توليد ماده اي در خون بنام هموسيستئين افزايش مي يابد.افزايش اين ماده احتمال افزايش امراضي همچون ترومبوآمبولي و آترواسکلروز و همچنين درخانمها سقط جنين را بدنبال دارد.درنژادهاي مختلف اين جهش بين 5 تا 15 درصد ديده ميشود.سطح سرمي کمتر از 12 مناسب- بين 12 تا 15 با خطر متوسط وبيش از 15 با خطر بالا عوارض وموارد فوق را مطرح ميکند.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:15AM 1392/09/25
 
***********************************
نام :  زهرا  تاریخ سوال :  1:57AM 1392/10/01    
سوال :  باسلام من سابقه 3سقط رودارم همه ازمايشام نرماله به جز cmv-igGکه کمي بالاست شوهرم هم واريکوسل گريدIIداره ايا اينا باعث سقط شدن؟ميتونم بازطبيعي باردارشم؟
جواب :با سلام.آزمايش CMV درآزمايشگاه به دو فرم IgG و IgM قابل اندازه گيري است. مثبت شدن فرم IgG بيانگر ايمني فعلي بدن شما به اين بيماري عفوني بوده و نميتواند عاملي براي سقط باشد. از طرف ديگر مثبت بودن فرم IgM دليل بر ابتلا فعلي به اين بيماري عفوني بوده و ميتواند ايجاد سقط کند. واريکوسل همسرتان تا زمانيکه عمل نشود احتمال بارداري را کاهش داده اما تهديدي براي سقط نيست.بنابراين شما با بررسي کامل زير نظر يک پزشک متخصص ميتوانيد باردار شويد.انشااله
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:41AM 1392/10/03
 
***********************************
نام :  مهدي  تاریخ سوال :  8:07PM 1392/10/02    
سوال :  اين Factor V Leiden چيست وچگونه درمان ميشود؟
جواب :با سلام.اين فاکتور شماره 5 ازفاکتورهاي انعقادي است. وقتي قرار است انعقادي صورت بگيرد ولخته خوني تشکيل شود مجموعه اي از فاکتورهاي انعقادي به شکل آبشاري وارد عمل شده تا اين اتفاق صورت گيرد.فاکتور 5 بعنوان يک کوفاکتور براي فعال کردن فاکتور 10 عمل ميکند.ژن توليد کننده فاکتور 5 بروي کروموزوم شماره يک قرار داشته ودرحين فعاليت توسط ماده ي ديگري بنام پروتئين C غير فعال وتجزيه ميشود .فرم جهش يافته و واريانت آن غير فعال نشده وسبب ترومبوز وريدي خواهد شد که در افراد هموزيگوت با احتمال بيشتر ودر افراد هتروزيگوت با احتمال کمتري اين اتفاق رخ ميدهد.جهت اطلاعات بيشتر به مقالات علمي موجود در سايت اين آزمايشگاه مراجعه نماييد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:12AM 1392/10/03
 
***********************************
نام :  زهرا  تاریخ سوال :  3:44PM 1392/11/13    
سوال :  سلام-صفحه جوابدهي انلاين راه اندازي شده ياخير-اگرشده نحوه ديدن جواب را توضيح دهيد ممنون
جواب :باعرض سلام.بله نزديک به دو سال است که جوابدهي آنلاين راه اندازي شده براي استفاده ازآن شما بايستي برروي صفحه اصلي آزمايشگاه درسمت چپ صفحه گزينه جوابدهي آنلاين را انتخاب کرده سپس گزينه جوابدهي به بيمار را انتخاب ودرکادر اول شماره قبض خود رابه طور کامل وارد ودر قسمت رمز شماره تلفني را که در اختيار آزمايشگاه قرار داده ايد وارد نموده اگر جواب شما آماده و پرينت شده باشد و بدهي در قبض نباشد ميتوانيد جواب آزمايش خود را مشاهده و پرينت نمائيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 3:46PM 1392/11/14
 
***********************************
نام :  مجيد رسولي  تاریخ سوال :  10:12AM 1392/11/21    
سوال :  با سلام و احترام ، بنده ميخواستم همينجا از اين آزمايشگاه كه از نظر بنده از لحاظ تكريم حقوق ارباب رجوع و بيمار ، دقت در آزمايشات ، علي الخصوص نظافت ، همچنين مشاوره و راهنمائي بيمار به جهت كاهش استرس نامبرده قبل از مراجعه به پزشك مربوطه ، تشكر و قدرداني كنم همسرم و پسر 2 ساله من هر كدام 2 بار مراجعه داشته اند كه عين 4 بار آزمايش مناسب ، مطلوب و رضايت بخش بوده است . جسارتا" سوال بنده اين است : WBC آزمايش پسر 2 ساله من بالاست طبيعتا" CRP ايشان هم دو برابر شده كشت ادرارش هم چيزي نداشته ميشه لطفا" بفرمائيد مشكل خاصي داره يا خير ؟ در حال حاضر پسرم فقط سرماخوردگي داره و اشتهاش هم يه خورده كمه ؟ با تشكر رسولي !
جواب :با سلام.در ابتدا از لطف و عنايت شما کمال تشکر را داشته و از خداوند بزرگ ميخواهم شما و خانواده محترمتان را سلامت و ما را توفيق خدمت عنايت بفرمايد. دوست عزيز بالا بودن گلبولهاي سفيد و مثبت بودن تست CRP نشان از وجود يک التهاب در بدن ميباشد.سرما خوردگي هم نوعي التهاب بوده بنابراين نگران نباشيد بابرطرف شدن سرماخوردگي آزمايشات هم طبيعي ميشوند.موفق باشيد
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 5:47PM 1392/11/26
 
***********************************
نام :  مهسا  تاریخ سوال :  4:19PM 1392/12/06    
سوال :  باسلام درسونوگرافيnt 5mmبالابود.ازمايش غربالگري pappa=1724وfree BHCG =74.2 وRisk of down =1 in 25 اياجنينم مشکلي دارد؟بررسي بيشتري نيازاست؟
جواب :باسلام.خواهرم نتايج آزمايشات غربالگري چه در سه ماهه اول وچه در سه ماهه دوم هيچکدام صددرصد و قطعي نبوده و احتمالات را بررسي ميکند بدين معني که اگر اعد ادي را که شما فرموديد درست تايپ کرده باشيد دربين 25 خانمي که از هر لحاظ شرايطش مشابه شما باشد يک نفر ممکنست فرزندش دچار سندروم دان يا مونگوليسم شود.در اين صورت پزشکتان ممکنست درخواست آزمايش تکميلي مايع رحمي را دا شته باشد.بااين وجود نيز ازبين مادراني که تست غربالگري آنها مثبت شده تنها 10-5درصدشان تستشان مثبت ميشود.نگران نباشيد انشااله فرزندي سالم بدنيا خواهيد آورد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 3:06PM 1392/12/08
 
***********************************
نام :  اتي  تاریخ سوال :  6:42PM 1392/12/12    
سوال :  با سلام. هزينه انجام ازمايش کاريوتايپ براي يک زوج جمعا چقدر است؟
جواب :سلام.براي اين مورد ميتوانيد با آزمايشگاه ژنتيک دکتر فرهود تماس بگيريد.ميدان ولي عصر ابتداي بلوار
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:46AM 1392/12/14
 
***********************************
نام :  حامد  تاریخ سوال :  1:13PM 1392/12/19    
سوال :  سلام خسته نباشيد من ونامزدم آزمايش کاريوتيپ داديم توي کامنت هاي آزمايشمون نوشته کاريوتيپ نرماله ميخواسم ببينم اين يعني ما ازاين لحاظ مشکلي نداريم يا حتما بايدبريم پيش دکتر.متشکر
جواب :سلام.دوست عزيز با نرمال بودن نتايج کاريوتايپ شما و نامزدتان انشااله که مشکلي وجود نخواهد داشت اما توصيه ميکنم نتايج را حتما به پزشک مشاور مرکز ژنتيک نشان داده و مشورت نمائيد.خوشبخت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:37AM 1392/12/20
 
***********************************
نام :  سارا  تاریخ سوال :  12:36AM 1393/01/18    
سوال :  با سلام.ميخواستم بدونم جواب ازمايش کاريوتيپ چقدر طول ميکشه تا حاضر بشه؟چون من انجام دادم و گفتن 2 ماه...با سپاس
جواب :سلام.مدت زمان انجام آزمايش کاريوتايپ در مراکز ژنتيک متفاوت بوده اما بطور متوسط 4 هفته زمان ميبرد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:45AM 1393/01/18
 
***********************************
نام :  فرشته کريمي  تاریخ سوال :  4:18PM 1393/01/21    
سوال :  باشماره b875 درتاريخ21/1/92 ازمايش ناشنا دادم ميخواستم از نظر کلسترول و تيريگليسيريد هم خونم بررسي شود ايا اگر نميشود حالا اينرا اضافه ميکنيد،برايم جواب اين دو چربي لازم است.
جواب :با سلام. خواهرم آزمايشات مورد درخواست شما درآزمايشات قبلي موجود بوده ونيازي به اضافه کردن نيست.تندرست باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:20AM 1393/01/26
 
***********************************
 کاربر گرامی , آزمایشگاه این بخش را راه اندازی نموده تا پاسخگوی پرسش های شما در زمینه مطالب آزمایشگاهی باشد , لطفا قبل از طرح سوال , به پرسش و پاسخ های مطرح شده در این بخش توجه فرمایید تا سوال ها تکراری نباشد .

نام :

سوال:

 


 

     
آدرس آزمایشگاه
تهران - مجیدیه شمالی - میدان ملت - خیابان قنبری - پلاک 5
تلفن: 22503805-22520191
 
                 
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به آزمایشگاه  نیک میباشد.
طراحی و اجرا :گروه مهندسی پارمیس