پرسش وپاسخ آزمایشگاهی

نام :  fatemeh  تاریخ سوال :  3:50PM 1391/08/26    
سوال :  ramze karbari va obor kodam ast
جواب :قسمت اول شماره پذيرش است که عينا وارد ميکنيدوقسمت دوم رمزکاربري است که همان تلفني است که به آزمايشگاه داده ايد
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 4:56PM 1391/08/26
 
***********************************
نام :  مهديه  تاریخ سوال :  4:23PM 1391/09/09    
سوال :  من يه سقط يه قلو داشتم که جنين تا 8 هفته قلبش مي زد و در 5 روز بعد قلبش ايستادو دوباره باردار شدم سه قلو که کاملا طبيعي سه قلو بود .در 7 هفته قلب هر سه مي زد و مشگلي نبود و 5 روز بعدقلب هر سه ايستاد.همسرم پسر داييمه. آزمايش کاريوتيپ داديم اما هنوز جوابش نگرفتم. اما آزمايش بررسي انعقاد خون PCR-RFLP examination for the detection of factor II gene mutation –G20210A on peripheral blood of this patient is NEGATIVE PCR-RFLP examination for the detection of MTHFR gene mutation –C677T on peripheral blood of this patient is POSITIVE PCR-RFLP examination for the detection of factor V leiden-R506q gene mutation –G20210A on peripheral blood of this patient is NEGATIVE ، لطفا راهنماييم کنيد که چه آزمايش هايي بايد بدم و براي رفع اين شگل بايد چي کا کنم و اصلا دليل اين سقط ها همينه؟
جواب :باعرض سلام و پوزش به خاطر تاخير در جوابدهي به سبب مسافرت جواب آزمايشات کاريوتايپ شما و همسرتان به تشخيص موضوع کمک زيادي ميکند.امادرآزمايشاتي که انجام داده ايد PCR-MTHFR شمامثبت ميباشد.تا بحال بيش از چهل جهش يا موتاسيون در اين ژن که در انتهاي کروموزوم 1 قرار دارد شناسائي شده است. ازجمله عوارض شناسائي شده اين جهشها ميتوان به بيماريهاي قلبي .سکته مغزي.اختلالات رواني.لب شکري و ...... اشاره کرد. من فکر ميکنم شماباکليه آزمايشات انجام شده به يک مرکز ژنتيک پزشکي به عنوان مثال دکتر فرهود مراجعه نماييد انشااله بزودي صاحب فرزند خواهيد شد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:24AM 1391/09/29
 
***********************************
نام :  محمد  تاریخ سوال :  3:03PM 1391/09/12    
سوال :  با سلام و خسته نباشيد. لطفا صادقانه جواب بديد که ضريب خطا در مورد آزمايشهاي شما چقدر است و چقدر ميشه به آزمايشگاه نيک اعتماد کرد و به جاي ديگه براي آزمايش نرفت.
جواب :با عرض سلام و پوزش به علت تاخير در جوابدهي به سبب مسافرت دوست عزيز تلاش من و همه همکاران من که همگي ازافراد تحصيل کرده و با تجربه بوده اينست که نهايت دقت و وسواس رادرانجام آزمايشات داشته باشيم.گواه اين موضوع نيز اعتماد روزافزون پزشکان و بيماران وحجم مراجعه کنندگان است.آزمايشگاه با همت کليه پرسنل موفق به دريافت گواهينامه ايزو شده و همچنين بدنبال دريافت لوح کيفيت از وزارت بهداشت ميباشد.ضمنا سالانه در چند نوبت تحت مميزي شرکتهاي کنترل کيفي داخلي وخارجي قرار ميگيرد. اما با اين وجود شما کدام شخص يا موسسه اي راسراغ داريد که ادعا کند من 100درصد از خطا بدورم. انشاله در پناه خدا سلامت باشيد. ا
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:50AM 1391/09/29
 
***********************************
نام :  بيتا  تاریخ سوال :  7:13PM 1391/10/21    
سوال :  سلام من حاملگي اول يک پسرم بعد چهارسقط داشتم سه مورد درشش هفتگي بدون ضربان مورد آخرباضربان درنه هفتگي دربررسي نمونه سقط اختلال کرموزني ازنوع تريپ لويد ميباشد امامعلوم نيست ازمن ياهمسرم آياامکان درمان هست.
جواب :با عرض سلام خواهرم اختلالات کروموزومي از جمله علل روياني سقطهاي مکرر ميباشند.حدود 60% سقطهاي خودبخودي مکرردرسه ماهه اول بارداري اختلالاتي همچون تريزومي هاي اتوزومي 22-21-16-مونوزومي45x-تريپلوئيدي-تتراپلوئيدي و....ميباشند.درفرم تريپلوئيدي يک تخمک بابيش ازيک اسپرم لقاح مي يابد.دراين حالت به علت نقص درتوليد گامت سالم عقيمي پيش ميآيد خواهرم بهتر است شمابايک متخصص ژنتيک دريک مرکز ناباروري راههاي مختلف ازجمله لقاح آزمايشگاهي رابررسي نمائيد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 11:18PM 1391/10/29
 
***********************************
نام :  زهرا2020  تاریخ سوال :  3:23PM 1392/01/17    
سوال :  با سلام و سپاس از زحمات شما دوستان خوب و مهربان من 28 سالمه.از 15 سالگي ديابت نوع 1 گرفتم.درمان با انسولين شروع کردم بعد 5 سال کم کاري تيروييد گرفتم و قرص لووتيروکسين مي خورم..امروزم جواب آزمايش خودمو ديدم...اي واي ي ي ي ميگرو آلبومين62.2 شده دارم سکته ميکنم..از وقتي از آزمايشگاه برگشتم دارم گريه مي گنمممممممم تو رو خدا بهم بگيد خيلي خطرناک؟؟؟؟؟؟؟؟چه کار بايد کرد؟؟؟؟؟؟
جواب :با عرض سلام.خواهرم چرا سکته چرا گريه مهمترين کاراتکا به خداوندواميد بهبودي از جانب اوست.خواهرم در جامعه ماافراد ديابتي به علت اينکه برنامه غذائي حساب شده ومنظمي دارندوچکاپهاي پزشکي را نسبت به بقيه افرادمنظمتر انجام ميدهندافرادسالمتر وبامتوسط عمر بيشترميباشند.بالا بودن تست فوق در مورد شما در واقع يک پيش آگهي است اينکه شمادرصورت صلاحديد پزشکتان با يک فاصله زماني مثلا 5 الي 6 ماهه مجددا آزمايشتان راتکرار نمائيددر صورت تائيد .پزشکتان تمهيدات خاصي رادرنظرميگيردتادر آينده دچار دفع پروتئين نشويد.به اميد بهبودي کامل شما
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 1:16PM 1392/01/24
 
***********************************
نام :  نيکو  تاریخ سوال :  6:18PM 1392/01/28    
سوال :  دخترم از حدود شش ماهگي داراي رفلکس ادرار دو طرفه گريد 3 يوده و در شش سالگي جراحي مثانه شد. از حدود 9سالگي به علت فشار خون بالا انالاپريل مصرف ميکند .چندماهي است به علت دفع پروتئين-ميکروآلبومين - لوزارتان مصرف مي کند . دخترم 14 ساله است خيلي نگرانم .هر دو کليه دچار خوردگي شده اند. 80% و 20% . آزمايش جديدي 24 ساعته اش دفع 190 ميکروگرم ميکروآلبومين را نشان مي دهد. تو رو خدا راهنمايي کنيد چکارکنم .
جواب :با عرض سلام.خواهرم درابتدا ياد اور ميشوم شفيع تمام بيماريها خداوند است ودرمان کامل را فقط از او بايد طلب کرد. درمورد دخترم بايد بگويم که ايشان با کنترل مصرف نمک . گوشت قرمز و حبوبات ومصرف خوب ومناسب مايعات وپرهيز از ورزش شديدوپرهيز از افزايش وزن زياد تحت نظر يک پزشک متخصص کليه وپيروي از کليه دستورات درماني انشاالله ميتوانند جلوي افزايش دفع پروتئين راگرفته وآن را کنترل نمايند.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:21AM 1392/02/08
 
***********************************
نام :  محمد  تاریخ سوال :  8:01PM 1392/02/01    
سوال :  باسلام، من 56 سال سن دارم.چند هفته پيش يک چکاب تست خون انجام دادم.تمام موارد آزمايش من در حد نرمال و خوب است به جزء تعدادRBC=5.92 و ميزان هماتوکريت 51.2 و ميزان MCHC=31.8 که در حد نرمال قرار ندارد. و ميزان ائوزينوفيل10%( بقيه انواع سلولهاي WBC در صد نرمال دارد.)گزارش شده است. آيا مشکلي براي من وجود دارد. تو رو به خدا من را راهنمايي کنيد و مرا از نگراني رها کنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب :با عرض سلام.دوست عزيز نگران نباشيد شما با توجه به نتايجي که گفتيداحتمالا پر خون هستيد شمابايستي به پزشکتان مراجعه ودر صورت صلاحديد ايشان بطور منظم درطول سال چند نوبت فصد خون نماييد.امادرموردائوزينوفيل 10% شما احتمالا دچار يک حالت آلرژي هستيد که با برطرف شدن عامل ايجاد کننده آلرژي اين مسئله هم بر طرف خواهد شد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:32AM 1392/02/08
 
***********************************
نام :  امير 8989  تاریخ سوال :  9:37PM 1392/03/21    
سوال :  با سلام و خسته نباشيد شما تست اسپرم انجام ميدهيد . نحوه نمونه گيري چگونه است و قيمت اين تست بدون دفترچه چقدر است . ممنون از زحمات شما
جواب :با سلام.بله اين تست باروش کامپيوتري CASAدراين آزمايشگاه قابل انجام است.براي اين آزمايش بيمار بايستي 3الي4روز نزديکي و مقاربت نداشته باشد.نمونه را در ظرفي که از طرف آزمايشگاه به شما داده ميشود کاملا تخليه نموده و ظرف مدت حداکثر30-20 دقيقه به آزمايشگاه تحويل نماييد.مبلغ ين آزمايش 8800 تومان است.موفق باشيد
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:31AM 1392/03/26
 
***********************************
نام :  samir  تاریخ سوال :  10:49PM 1392/03/31    
سوال :  سلام ايا سيگار روي اسپرم ها تاثير دارد ؟ دارويي هست که حرکت اسپرم ها زياد تر کند ( گياهي _ شيميايي ) ؟ براي تعين جنسيت پيزي وجود دارد ؟ ببخشيد زياد سوال کردم ممنون
جواب :دوست عزيز سلام.قبلا به سئوالي مشابه سئوال شما پاسخ داده شده است.بله استفاده طولاني مدت و زياد سيگار در کاهش تعداد و حرکت اسپرمها موثر ميباشد. براي افزايش حرکت و تعداد اسپرمها داروهائي موجود بوده که توسط متخصصين تجويز ميشود. براي تعيين جنسيت روشهاي مختلفي تا کنون ارائه شده که هيچکدام نتايج صد درصدي بدنبال ندارد اما دقيق ترين روش موجود که در مراکز ناباروري هم اکنون انجام ميشود تمايز سلولهاي جنيني درمرحله ابتدائي تقسيم سلول است.البته روش گراني ميباشد. موفق و تندرست باشيد
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 5:51PM 1392/04/17
 
***********************************
نام :  پيناکيو  تاریخ سوال :  3:08PM 1392/04/17    
سوال :  ايا کسي که فاويسم دارد مي تواند پماد استرومارين استفاده کند
جواب :با سلام. درموارد منع مصرف پماد استرومارين (استروژن کونژوگه ) مورد فاويسم قيد نشده اما چون توصيه شده دربيماريهاي کبدي و خونريزيهاي واژن وهمچنين در سندرم دوبين جانسون و روتور استفاده نگردد قبل از مصرف حتما با پزشک تجويز کننده اين دارو مشورت نمائيد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:35AM 1392/04/18
 
***********************************
نام :  نيکو  تاریخ سوال :  3:20PM 1392/04/26    
سوال :  سلام.من31سالمه.ازمايشAnti tpo(ECL دادم.نتيجه139.1بود.علامتHجلوي ان زده شده.مي خواستم بدانم اين ازمايش چيه؟
جواب :با عرض سلام. اين آنتي بادي در انواع بيماريهاي تيروئيد و همچنين در درصدي از بيماران مبتلا تيروئيديت هاشيموتو ديده ميشود. اين انتي بادي در پاسخ به ميکروزومهاي خارج شده از سلولهاي تيروئيد توليد شده و جزو اتوآنتي باديها مي باشد. اگر اندازه گيري Anti TPO همراه با آزمايش Anti TG باشد حساسيت واختصاصيت آزمايش را بالا ميبرد. 5-10 درصدافراد طبيعي هم داراي سطح بلالائي از Anti TPO هستند. درافرادي که سابقه قبلي و تحت درمان تيروئيد دارند نيز مي تواند مثبت شود. در مورد شما هم بايستي زمينه فاميلي و قبلي به تيروئيدنيز مورد بررسي قرار گيرد.علامت H يعني بالاتر ازحد نرمال که حتما توسط پزشکتان بررسي مي شود. در پناه خدا سالم وتندرست باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 1:58PM 1392/04/27
 
***********************************
نام :  شيوا  تاریخ سوال :  7:48PM 1392/07/02    
سوال :  سلام من 29 ساله دو بار سابقه ي سقط دارم دکتر براي من ازمايش ژنتيک براي ژن mthfer , ژن pai-1 در خواست کرده بود در جواب ازمايش موتاسيون در ژن mthfer در هر دو جايگاه بصورت هتروزيگوت و در ژن pai-1 بصورت هموزيگوت نوشته شده است معني ان چيست؟ و چه اقداماتي بايد انجام دهم؟ من مي توانم بچه دار شوم؟ چه خطراتي مرا تهديد مي کند؟ ايا سيگار باعث تشديد ان مي شود؟
جواب :سلام. با عرض پوزش بعلت مسافرت طولاني مدت.خواهرم شما بايستي حتما آزمايش کاريوتايپ انجام دهيد.درمورد تست mthfer درسوالات قبل توضيح دادام .ميتوانيد مراجعه نمائيد.شما بايستي حتما توسط يک پزشک متخصص معاينه شده تا تمام مواردي که ميتواند زمينه ساز بيماريهاي قلبي عروقي و آترواسکلروز شود در شما بررسي شود.سيگار کشيدن نيز يکي از اين موارد زمينه ساز است.درمرد بچه دار شدنتان با توجه به دو مورد سقط پزشک متخصص ژنتيک بايستي نظر بدهد.توکل به خدا ودعا هر غير ممکني را ممکن ميسازد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:05PM 1392/08/25
 
***********************************
نام :  مهديس  تاریخ سوال :  4:49PM 1392/09/11    
سوال :  من آزمايش ايدز دادم هرچه سعي ميکنم نميتونم جواب رو آنلاين ببينم .
جواب :با سلام. خانم مهديس پس از آماده شدن جواب وبلافاصله پس از پرينت شدن آن در صورتيکه بيمار بدهي نداشته باشد جواب آزمايش روي سايت رفته وقابل مشاهده است .در قسمت شماره قبض شماره قبضتان را همراه با حرف لاتين قبل از آن واردکرده وشماره رمز همان شماره تلفني است که شما به آزمايشگاه داده ايد.در صورت عدم مشاهده با آزمايشگاه تماس بگيريد
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 6:20PM 1392/09/12
 
***********************************
نام :  نگار  تاریخ سوال :  2:16AM 1392/09/15    
سوال :  با سلام و خسته نباشيد من مي خوام يک آزمايش براي ايدز بدم. اين آزمايش بدون نسخه پزشک گرفته مي شود؟ در آزمايشگاه نيک با چه هزينه اي و چگونه انجام مي شود؟ شنيده ام آزمايش گراني است اما برخي مي گويند همان آزمايش خون مشخص مي کند. لطفا راهنمايي کنيد.
جواب :سلام.هزينه اين آزمايش در اين آزمايشگاه 29450 تومان بوده که در وحله اول اين آزمايش کفايت ميکند اما درمراحل بعدي در صورت لزوم آزمايش PCR درخواست ميشود که بسته به نوع درخواست هزينه اي بين 250000 تا450000 تومان دارد جهت اطلاعات بيشتر ميتوانيد با آزمايشگاه تماس بگيريد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 11:21AM 1392/09/16
 
***********************************
نام :  حسين  تاریخ سوال :  8:59PM 1392/09/17    
سوال :  درازمايشات ما موتا سيون در ژن mthfr به صورت هتروزيگوت مشاهده شده لطفا مرا راهنمايي کنيد يعني چي
جواب :با سلام. در سوالات قبلي تاحدودي به اين سوال پاسخ داده شده است .اما مختصرا عرض کنم زماني که موتاسيون ويا جهشي در ژنmthfr رخ ميدهد فعاليت آنزيم فوق کاهش داشته وبدنبال آن طي يک فرايندي توليد ماده اي در خون بنام هموسيستئين افزايش مي يابد.افزايش اين ماده احتمال افزايش امراضي همچون ترومبوآمبولي و آترواسکلروز و همچنين درخانمها سقط جنين را بدنبال دارد.درنژادهاي مختلف اين جهش بين 5 تا 15 درصد ديده ميشود.سطح سرمي کمتر از 12 مناسب- بين 12 تا 15 با خطر متوسط وبيش از 15 با خطر بالا عوارض وموارد فوق را مطرح ميکند.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:15AM 1392/09/25
 
***********************************
نام :  زهرا  تاریخ سوال :  1:57AM 1392/10/01    
سوال :  باسلام من سابقه 3سقط رودارم همه ازمايشام نرماله به جز cmv-igGکه کمي بالاست شوهرم هم واريکوسل گريدIIداره ايا اينا باعث سقط شدن؟ميتونم بازطبيعي باردارشم؟
جواب :با سلام.آزمايش CMV درآزمايشگاه به دو فرم IgG و IgM قابل اندازه گيري است. مثبت شدن فرم IgG بيانگر ايمني فعلي بدن شما به اين بيماري عفوني بوده و نميتواند عاملي براي سقط باشد. از طرف ديگر مثبت بودن فرم IgM دليل بر ابتلا فعلي به اين بيماري عفوني بوده و ميتواند ايجاد سقط کند. واريکوسل همسرتان تا زمانيکه عمل نشود احتمال بارداري را کاهش داده اما تهديدي براي سقط نيست.بنابراين شما با بررسي کامل زير نظر يک پزشک متخصص ميتوانيد باردار شويد.انشااله
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:41AM 1392/10/03
 
***********************************
نام :  مهدي  تاریخ سوال :  8:07PM 1392/10/02    
سوال :  اين Factor V Leiden چيست وچگونه درمان ميشود؟
جواب :با سلام.اين فاکتور شماره 5 ازفاکتورهاي انعقادي است. وقتي قرار است انعقادي صورت بگيرد ولخته خوني تشکيل شود مجموعه اي از فاکتورهاي انعقادي به شکل آبشاري وارد عمل شده تا اين اتفاق صورت گيرد.فاکتور 5 بعنوان يک کوفاکتور براي فعال کردن فاکتور 10 عمل ميکند.ژن توليد کننده فاکتور 5 بروي کروموزوم شماره يک قرار داشته ودرحين فعاليت توسط ماده ي ديگري بنام پروتئين C غير فعال وتجزيه ميشود .فرم جهش يافته و واريانت آن غير فعال نشده وسبب ترومبوز وريدي خواهد شد که در افراد هموزيگوت با احتمال بيشتر ودر افراد هتروزيگوت با احتمال کمتري اين اتفاق رخ ميدهد.جهت اطلاعات بيشتر به مقالات علمي موجود در سايت اين آزمايشگاه مراجعه نماييد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:12AM 1392/10/03
 
***********************************
نام :  زهرا  تاریخ سوال :  3:44PM 1392/11/13    
سوال :  سلام-صفحه جوابدهي انلاين راه اندازي شده ياخير-اگرشده نحوه ديدن جواب را توضيح دهيد ممنون
جواب :باعرض سلام.بله نزديک به دو سال است که جوابدهي آنلاين راه اندازي شده براي استفاده ازآن شما بايستي برروي صفحه اصلي آزمايشگاه درسمت چپ صفحه گزينه جوابدهي آنلاين را انتخاب کرده سپس گزينه جوابدهي به بيمار را انتخاب ودرکادر اول شماره قبض خود رابه طور کامل وارد ودر قسمت رمز شماره تلفني را که در اختيار آزمايشگاه قرار داده ايد وارد نموده اگر جواب شما آماده و پرينت شده باشد و بدهي در قبض نباشد ميتوانيد جواب آزمايش خود را مشاهده و پرينت نمائيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 3:46PM 1392/11/14
 
***********************************
نام :  مجيد رسولي  تاریخ سوال :  10:12AM 1392/11/21    
سوال :  با سلام و احترام ، بنده ميخواستم همينجا از اين آزمايشگاه كه از نظر بنده از لحاظ تكريم حقوق ارباب رجوع و بيمار ، دقت در آزمايشات ، علي الخصوص نظافت ، همچنين مشاوره و راهنمائي بيمار به جهت كاهش استرس نامبرده قبل از مراجعه به پزشك مربوطه ، تشكر و قدرداني كنم همسرم و پسر 2 ساله من هر كدام 2 بار مراجعه داشته اند كه عين 4 بار آزمايش مناسب ، مطلوب و رضايت بخش بوده است . جسارتا" سوال بنده اين است : WBC آزمايش پسر 2 ساله من بالاست طبيعتا" CRP ايشان هم دو برابر شده كشت ادرارش هم چيزي نداشته ميشه لطفا" بفرمائيد مشكل خاصي داره يا خير ؟ در حال حاضر پسرم فقط سرماخوردگي داره و اشتهاش هم يه خورده كمه ؟ با تشكر رسولي !
جواب :با سلام.در ابتدا از لطف و عنايت شما کمال تشکر را داشته و از خداوند بزرگ ميخواهم شما و خانواده محترمتان را سلامت و ما را توفيق خدمت عنايت بفرمايد. دوست عزيز بالا بودن گلبولهاي سفيد و مثبت بودن تست CRP نشان از وجود يک التهاب در بدن ميباشد.سرما خوردگي هم نوعي التهاب بوده بنابراين نگران نباشيد بابرطرف شدن سرماخوردگي آزمايشات هم طبيعي ميشوند.موفق باشيد
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 5:47PM 1392/11/26
 
***********************************
نام :  مهسا  تاریخ سوال :  4:19PM 1392/12/06    
سوال :  باسلام درسونوگرافيnt 5mmبالابود.ازمايش غربالگري pappa=1724وfree BHCG =74.2 وRisk of down =1 in 25 اياجنينم مشکلي دارد؟بررسي بيشتري نيازاست؟
جواب :باسلام.خواهرم نتايج آزمايشات غربالگري چه در سه ماهه اول وچه در سه ماهه دوم هيچکدام صددرصد و قطعي نبوده و احتمالات را بررسي ميکند بدين معني که اگر اعد ادي را که شما فرموديد درست تايپ کرده باشيد دربين 25 خانمي که از هر لحاظ شرايطش مشابه شما باشد يک نفر ممکنست فرزندش دچار سندروم دان يا مونگوليسم شود.در اين صورت پزشکتان ممکنست درخواست آزمايش تکميلي مايع رحمي را دا شته باشد.بااين وجود نيز ازبين مادراني که تست غربالگري آنها مثبت شده تنها 10-5درصدشان تستشان مثبت ميشود.نگران نباشيد انشااله فرزندي سالم بدنيا خواهيد آورد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 3:06PM 1392/12/08
 
***********************************
نام :  اتي  تاریخ سوال :  6:42PM 1392/12/12    
سوال :  با سلام. هزينه انجام ازمايش کاريوتايپ براي يک زوج جمعا چقدر است؟
جواب :سلام.براي اين مورد ميتوانيد با آزمايشگاه ژنتيک دکتر فرهود تماس بگيريد.ميدان ولي عصر ابتداي بلوار
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:46AM 1392/12/14
 
***********************************
نام :  حامد  تاریخ سوال :  1:13PM 1392/12/19    
سوال :  سلام خسته نباشيد من ونامزدم آزمايش کاريوتيپ داديم توي کامنت هاي آزمايشمون نوشته کاريوتيپ نرماله ميخواسم ببينم اين يعني ما ازاين لحاظ مشکلي نداريم يا حتما بايدبريم پيش دکتر.متشکر
جواب :سلام.دوست عزيز با نرمال بودن نتايج کاريوتايپ شما و نامزدتان انشااله که مشکلي وجود نخواهد داشت اما توصيه ميکنم نتايج را حتما به پزشک مشاور مرکز ژنتيک نشان داده و مشورت نمائيد.خوشبخت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:37AM 1392/12/20
 
***********************************
نام :  سارا  تاریخ سوال :  12:36AM 1393/01/18    
سوال :  با سلام.ميخواستم بدونم جواب ازمايش کاريوتيپ چقدر طول ميکشه تا حاضر بشه؟چون من انجام دادم و گفتن 2 ماه...با سپاس
جواب :سلام.مدت زمان انجام آزمايش کاريوتايپ در مراکز ژنتيک متفاوت بوده اما بطور متوسط 4 هفته زمان ميبرد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:45AM 1393/01/18
 
***********************************
نام :  فرشته کريمي  تاریخ سوال :  4:18PM 1393/01/21    
سوال :  باشماره b875 درتاريخ21/1/92 ازمايش ناشنا دادم ميخواستم از نظر کلسترول و تيريگليسيريد هم خونم بررسي شود ايا اگر نميشود حالا اينرا اضافه ميکنيد،برايم جواب اين دو چربي لازم است.
جواب :با سلام. خواهرم آزمايشات مورد درخواست شما درآزمايشات قبلي موجود بوده ونيازي به اضافه کردن نيست.تندرست باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:20AM 1393/01/26
 
***********************************
نام :  نينا  تاریخ سوال :  6:01PM 1393/02/07    
سوال :  با عرض سلام و خسته نباشيد پسر 9 ساله اي دارم که در سن 5 سالگي بدنش آلرژي داد و کهير زد و با خوردن هيدروکسي زين خوب شد. تا 5 ماه قبل که دوباره همين موضوع تکرار شد و داروي هيدروکسي زين کمکي نکرد و الان 4 ماه است که سيتريزين مصرف ميکند .و اگر يک بار استفاده نکند روز بعد بدنش کهير ميزند .لطفآ کمکم کنيد .که چه کنم؟ با تشکر
جواب :با عرض سلام.خواهرم آيا تا به حال تست RAST را انجام داده ايد تا مشخص شود فرزندتان به چه ماده غذائي ويا به چه عامل تنفسي حساسيت دارد.به هر حالت مصرف دارو و امساک از خوردن ماده حساسيت زا از جمله راههاي مقابله بااين بيماري است.گاهي عود بيماري دوره اي بوده و گاهي نيز اينطور نمي باشد.گاهي اين حساسيت و آلرژي مربوط به دوران کودکي و نوجواني بوده وتا سن بلوغ طول خواهد کشيد و بعد از آن بهبودي حاصل ميشود.انشااله فرزندتان با مصرف دارو و پرهيز از خوردن مواد آلرژن و حساسيت زا اين دوره را پشت سر گذاشته وبهبودي ميابند.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 5:36PM 1393/02/08
 
***********************************
نام :  بستامي  تاریخ سوال :  7:35PM 1393/02/12    
سوال :  سلام.آيا براي دادن آزمايش کاريوتيپ نبايد از 2هفته قبل سيگار هم بکشيم؟
جواب :با سلام.بله استفاده نکيد بهتر است.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:09PM 1393/02/13
 
***********************************
نام :  مهسا  تاریخ سوال :  4:38PM 1393/02/31    
سوال :  با سلام وتشکر فراوان مادر من آسم آلرژيک داره ومدتهاست از قرص سيتريزين و اسپري دهاني وبيني استفاده ميکنه الان آزمايش خونش نشون ميده که گلبولهاي سفيد خونش حدود 3000تا بالا هست ممکنه به علت مصرف دارو باشه؟ با تشکر فراوان
جواب :سلام .نگران نباشيد اين مقدار افزايش به دليل تحريک سيستم ايمني ناشي از مواد آلرژن بوده و نگران کننده نيست.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:41AM 1393/03/06
 
***********************************
نام :  ناشناس  تاریخ سوال :  7:35PM 1393/03/02    
سوال :  سلام ايا ازمايش کاريوتاييپ براي ما که فرزند اولمان به دليل مشکل قلبي بعد از 23روز فوت کرد کافي است لطفا کمکم کنيد خيلي نگرانم نسبتمون دختر دايي وپسر عمه هستيم ممنون
جواب :با سلام.در ازدواجهاي فاميلي قبل از ازدواج و يا حتي قبل از اقدام به بارداري نکته بسيار مهم مشاوره ژنتيک است.ارزش اين مشاوره شايد بيشتر از انجام آزمايش کاريوتايپ باشد . در کاريوتايپ نقص در تعداد کروموزومها مشخص ميشود اما اگر نقص در تعداد و توالي ژنها باشد مشخص نخواهد شد بنابراين انجام يک مشاوره دقيق ودر صورت لزوم انجام ازمايشات تخصصي زير نظر مشاور بسيار کمک کننده خواهد بود
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 10:05PM 1393/03/07
 
***********************************
نام :  علي  تاریخ سوال :  11:05PM 1393/03/04    
سوال :  من تي اس هستم اگر موقع دادن ازمايش کاريوتايپ پريود باشيم اشکالي پيش مياد؟؟؟؟؟
جواب :سلام.نه مشکلي نيست.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 10:41PM 1393/03/07
 
***********************************
نام :  ناشناس  تاریخ سوال :  5:54PM 1393/03/25    
سوال :  با سلام من 33 سالمه .پارسال يه بارداري ناموفق داشتم که در هفته 6 سونوگرافي تشخيص داد که قلب تشکيل نشده و سقط شد . 5 ماه پيش دوباره باردار شدم ظاهرا همه چي خوب بود ولي در هفته 8 قلب جنين از کار افتاد و سقط شد. پزشک برام يک سري ازمايش تجويز کردند و کاريوتايپ .ولي نميداونم چرا فقط من ازمايش کاريوتايپ دادم؟ نيازي نيست که همسرم هم ازمايش بده؟
جواب :سلام.حتما با يک متخصص ژنتيک مشورت کنيد.درچنين مواردي معمولا هر دو نفر آزمايش ميدهند.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:13AM 1393/03/27
 
***********************************
نام :  ستاره  تاریخ سوال :  1:53PM 1393/03/27    
سوال :  سلام خسته نباشيد,ميخاستم بدونم ازمايش p24 ايدز پس از دو هفته چقدر قابل اعتماده؟؟؟با تشکر
جواب :پروتئين p24 از جمله اولين مواردي است که در ابتلا به ويروس HIV قابل تشخيص ميباشد.اين زمان معمولا از دو هفته به بعد ميباشد.اما اين زمان بسته به شرايطي از جمله شدت آلودگي.سيستم ايمني بدن وموارد ديگر ميتواند طولاني تر باشد.اگر رفتار پر خطر ديگري در کار نباشد معمولا انجام آزمايش در دو نوبت با فاصله زماني سه ماه کمک کننده خواهد بود.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 1:26PM 1393/04/12
 
***********************************
نام :  امجد  تاریخ سوال :  2:46PM 1393/03/27    
سوال :  با سلام من 25 سال سن دارم و نعوظ ندارم يعني خيلي کم شده است و من ازمايش هورمون هارا دادم و تمام هورمون هايم طبيعي بود ولي هورمون هاي LH و FSH ام خيلي بالا ست و مقدارش 11.8 است يا به نظر شما مشکل از کجاست و اگر ازمايش کاريوتايپ را انجام بدم ايا مشخض ميشه که چرا التم نعوظ ندارد و چرا هورمون LH ام خيلي بالاست و بي زحمت چون من در شهرستان هستم ميتونيد بگيد قيمت ازمايش کاريوتايپ چقدر است که انجامش بشم بي زحمت جواب را هم به ايميلم بفرستيد ممنون ميشم rashidmahmoodi13@yahoo.com
جواب :با سلام .جناب امجد همانطور که خودتان فرموديد آزمايشات lLH و FSH شما بالاست.اين هورمونها در آقايان به مقدار کم ودر خانمها به ميزان خيلي بيشتر ترشح ميشود.افزايش اين هورمونها در آقايان عوارض و علائمي همچون مورد شما ايجاد مينمايد.شما بايستي تحت نظر يک پزشک متخصص اقدام به درمان نمائيد.با شروع درمان انشااله وضعييت شما بهتر خواهد شد.آزمايش کاريوتايپ را چه کسي به شما پيشنهاد داده.بيشتر بررسي نمائيد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 1:38PM 1393/04/12
 
***********************************
نام :  سحر مرادي  تاریخ سوال :  6:06PM 1393/03/29    
سوال :  با سلام و خسته نباشيد اگر من از قرص اچ دي به روش اورژانس استفاده کرده باشم تا چه مدت در جواب ازمايش خون براي تعيين گروه خوني و چکاپهاي معمولي مثل اهن و ...تاثير داره با تشکر
جواب :با سلام .خواهرم با مصرف قرص اچ دي محدوديت زماني براي برخي آزمايشات هورموني پيش مي آيد.اما مواردي را که ذکر نموديد ربطي به اين موضوع ندارد.قرار نيست بامصرف اين قرص تغييري در گروه خون حاصل شود.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 1:17PM 1393/04/12
 
***********************************
نام :  هاله  تاریخ سوال :  2:09AM 1393/03/31    
سوال :  با سلام مي خواستم بدونم ازمايشهاي سقط مکرر حتما بايد در زمان 1تا3قاعدگي باشه؟اخه من اطلاع نداشتم ووقتي قاعده نبودم ازمايش دادم بايد چه کار کنم؟
جواب :با سلام.خواهرم آزمايشاتي که مربوط به سقطهاي مکرر ميباشند بسيار متنوع بوده که تنها براي برخي از آنها توصيه ميشود در روز 1 تا 3 قائدگي مراجعه شود.اما براي بسياري ازاين تستها نيازي به رعايت اين زمان نيست.به هرحال براي اين مورد حتما با پزشک زنان خود مشورت نمائيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 1:06PM 1393/04/12
 
***********************************
نام :  آذين  تاریخ سوال :  1:21AM 1393/04/06    
سوال :  با سلام ، خسته نباشيد، خواهر شوهرم مقداري عقب ماندگي ذهني داردو انحراف چشم، مادر و پدرش دختر دايي پسر عمه بودن، من و شوهرم هيچ نسبت خوني نداريم اما من شديدا نگرانم همچين مشكلي براي بچه ي ما پيش بياد، شما چه آزمايشايي رو توصيه ميكنيد؟ هزينشون چقدر ميشه؟ ممنون.در ضمن پسر خاله ي شوهرمم همين مشكلات رو داره. مادر پدرش هم پسر خاله دختر خاله بودن. اين به ما ربطي داره؟
جواب :باسلام. خواهرم نگران نباشيد.شمادراين مورد ميتوانيد با يک متخصص ژنتيک مشورت نمائيد.يا براي آنجام آزمايش به يک مرکز ژنتيک مراجعه نمائيد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 12:56PM 1393/04/12
 
***********************************
نام :  الهه  تاریخ سوال :  12:01PM 1393/04/07    
سوال :  باسلام و خسته نباشيد.من 27 سال و همسرم 35ساله است.تصميم به بارداري داريم ولي از اونجايي که پدر ومادر همسرم وپدر بزرگ ومادربزرگش از طرف پدري ازدواج فاميلي داشتن(دختردايي وپسرعمه)خيلي نگرانم.در فاميلشون موردي مشاهده نشده ولي يکي از خواهرهاي همسرم 28ساله ميباشد وليسانس روانشناسي داره ،باتوجه به سني که داره من احساس ميکنم رفتارهاي در حد سنش رونداره وازنظرجسمي گوشهاي خيلي کشيده اي داره خواهش ميکنم به من کمک کنيد وجواب سوال منوبديد که ازکجا بايد براي بارداري شروع کنم ؟آيا اين موردي که گفتم مشکوک است و منشاش ازدواج فاميلي بوده؟لطفا جوابمو حتما بدبد.متشکرم
جواب :باسلام.خواهرم نگران نباشيد.موردي راکه گفتيد مسئله خاصي نيست.اما قبل از اقدام به بارداري ميتوانيد با يک متخصص ژنتيک مشورت نمائيد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 12:51PM 1393/04/12
 
***********************************
نام :  فرشته  تاریخ سوال :  8:01AM 1393/04/14    
سوال :  با سلام و خسته نباشيد . من جواب غربالگري دوم را گرفتم و اسکرين منفي بود. اما Pre-eclampsia ريسک 1 در 6 را نشان مي دهد آيا اين خطرناک است با تشکر فراوان
جواب :با سلام.خواهرم نگران نباشيد امامراقب باشيد.احتمالا هفته 20 به بعد را سپري ميکنيدبه همين منظور مراقب فشار خونتان باشيدبا استراحت کافي وتغذيه مناسب وتوجه به دستورات پزشکتان انشااله اين دوران را به خوبي سپري خواهيد کرد.به هر حال مراقب فشار خون در اين دوران باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:47AM 1393/04/21
 
***********************************
نام :  فريبا شريفي  تاریخ سوال :  12:11AM 1393/04/16    
سوال :  در آزمايش من ATP(ECL بالاتر از 2000 قيد شده است وtsh 1.45 ميباشد معني آن چه ميتواند باشد
جواب :با سلام .گاهي بعلت خطاي سيستم ايمني بر عليه سلولها و بافتهاي بدن آنتي باديهائي توليد ميشود که موجب اختلال در عملکرد آن سلولها و يا بافتها خواهد شد.گاهي اين آنتي بادي برعليه بافت غده تيروئيد و يا پروتئينهاي آن بوده وسبب بالا رفتن ميزان Anti TPO ميشود وميتواد سبب اختلال در کار غده تيروئيد شود. وجود اين حالت در خانمهاي باردار احتمال بروز کم کاري و پرکاري را افزايش ميدهد.حتما تحت نظر پزشک باشيد.سربلندوپيروزباشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:57AM 1393/05/21
 
***********************************
نام :  مينا  تاریخ سوال :  9:24AM 1393/04/26    
سوال :  بچه يمن علايمي مثل فاويسمو تو برخورد باقالي نشون ميده اما تو غربالگري چيزيه نشون نداده ممکنه اشتباهي شده باشه
جواب :با سلام.بيماري فاويسم شدت و ضعفي دارد.بروشهاي مختلفي قابل انجام است .با يک بار آزمايش نميتوانيد اطمينان به اشتباه داشته باشيد.حتما با يک فاصله زمان مناسب اقدام به تکرار آزمايش نماييد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:35AM 1393/05/21
 
***********************************
نام :  رضا  تاریخ سوال :  12:35PM 1393/04/28    
سوال :  باسلام بچه ما 20روزه بدنيا اومده مشکوک به به سندرم دان است 16روزه ازمايش کاريو تايپ داديم ميخوام بدونم اي ازمايش براي تشخيص نوع اختلال است يا احتمال داره نتيجه منفي باشه و بيماري رو نداشته باشه .با تشکر
جواب :با سلام.اين آزمايش براي تاييد ويا رد موردي است که شما فرموديد.موفق و صبور باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:31AM 1393/05/21
 
***********************************
نام :  اکرم  تاریخ سوال :  11:44AM 1393/04/31    
سوال :  با سلام و خسته نياشيد. من 34 سالمه و دو تا پسر 11 و 9 ساله دارم و الان در هفته هشتم حاملگي به سر مي برم. مي خواستم بدونم چطوري مي تونم از جنسيت جنين قبل از ده ماهگي باخبر شوم. همجنين مي خواستم بدونم تفاوت هفته بارداري با هفته جنيني چيست؟ متشکرم
جواب :باسلام.خواهرم بهترين زمان تشخيص جنسيت جنين با استفاده از سونوگرافي بين هفته 18-20 بارداري است.اما روشهاي ديگري نيز وجود دارد که برخي همچون آمنيوسنتز و CVS روشهاي تهاجمي بوده و به سبب ريسکهائي که دارد در ابتدا توصييه نمي شود.اما روش ديگري که غير تهاجمي بوده و از آزمايش روي خون مادر پي به جنسيت جنين ميبرند بين هفته 7-10 حاملگي قابل انجام خواهد بود. اين روش روش بي خطري ميباشد که در مراکز ناباروري و بر خي آزمايشگاهها بروش Real Time PCR انجام مي پذيرد. اما در مورد تعيين سن جنين نکته قابل اهميت LMP يا اولين روز از شروع آخرين پريود شما ميباشد از اين روز به بعد حاملگي حدود 280 روز يا 40 هفته بطول مي انجامد شما با محاسبه اين روزها وتقسيم آن بر عدد 7 مي توانيدهفته بارداري خود را حساب کنيد.نکته ديگر اينکه گاهي بين سني که مادر تخمين مي زند و سني که پزشک زنان مي گويدوعددي که سونوگرافي بيان مي کند ممکنست حدود يک هفته اختلاف باشد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:59AM 1393/05/10
 
***********************************
نام :  زهرا  تاریخ سوال :  11:59PM 1393/05/03    
سوال :  با سلام وخسته نباشيد، خانمي 34ساله هستم، دختر خاله پسر خاله هستيم پدر مادرم هم دختر خاله پسرخاله هستند يک فرزند دختر دارم ?ساله دچار ابهام جنسي. است قادر به بارداري نيست قبل از ازدواج. آزمايش ژنتيک انجام داديم موردي نداشت آيا براي بارداري دوم. خطري ترديدم ميکند البته قبل از بارداري به آزمايش ژنتيک خواهرم رفت خواستم نظر شما را بدانم باشکر
جواب :باسلام.ابهام جنسي يعني چي.آيااختلال کروموزومي دارد يا نه.اگر قادر به بارداري نيست احتمالا اينگونه است ودر بارداري هاي بعدي شما نيز ممکنست اتفاق بي افتد بنابراين لازمست قبل از اقدام به بارداري با توجه به سابقه فاميلي که داريد دقيقا از نظر ژنتيکي بررسي شويد.توکل بر خدا بهترين راهگشا خواهد بود.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:19AM 1393/05/10
 
***********************************
نام :  maha  تاریخ سوال :  5:39PM 1393/05/04    
سوال :  سلام.من دو برادر دارم که هر دو عقب مانگي ذهني دارن.پدر و مادرم دختر دايي و پسر عمه هستن.من و شوهرم هيچ نسبت فاميلي نداريم.مشاور ژنتيک رفتيم.آزمايش کاريوتيپ و سندروم ايکس شکننده واسه يکي از برادرام نوشتن.جواب کاريوتيپ اومده نرمال است ولي سندروم يک ماهه ديگه حاضر ميشه.من و همسرم بايد کاريوتيپ بديم؟تورو خدا دعا کنيد جواب آزمايش بعدي هم منفي باشه
جواب :باسلام.اينکه با وجود نسبت فاميلي پدر و مادرتان وداشتن دو برادر عقب مانده ذهني شما و همسرتان نسبت فاميلي نداريد نکته مثبتي ميباشداما با اين وجود انجام آزمايشات ژنتيک و کاريوتايپ تحت نظر يک پزشک متخصص بسيار کمک کننده خواهد بود.انشااله با لطف خداوندمشکلي نخواهيد داشت وزندگي بر وفق مراد شما خواهد بود.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:07AM 1393/05/10
 
***********************************
نام :  ي مادر  تاریخ سوال :  1:46PM 1393/05/12    
سوال :  سلام من ي پسر 28 ماهه دارم، تو 18 ماهگي چکاپ کامل انجام داديم ي مقدار خيلي کمي کم خوني داشت با مصرف قطره آهن کاملا برطرف شد الان که آزمايش داديم تو جوابدهي آنلاين زده Hypochrom: slight Hb: 10.4 ميخواستم بدونم خطرناکه؟!؟ با وجود اينکه غذاشو خوب ميخوره و ديگه از شيرمادر تغذيه نميکنه چرا بايد کم خوني بگيره؟!؟ ممنون ميشم زود جواب بديد...
جواب :باسلام.خواهرم نگران نباشيد خيلي از بچه ها در اين سن مانند فرزند شما هستند با وجود مصرف قبلي داروي آهن اگر نياز باشدپزشک فرزندتان مجددا تجويز خواهد کرد.با گذشت زمان و مصرف غذاهاي متنوع سفره اين مورد نيز برطرف ميشود.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:02AM 1393/05/21
 
***********************************
نام :  خانم م.ع  تاریخ سوال :  3:18PM 1393/05/15    
سوال :  با سلام خدمت آقاي دکتر شهنآيي و دکتر حجت زاده .سايت ازمايشگاه رو ديدم خوشحال شدم و افتخار مي کنم زماني در ازمايشگاه با شما همکاري مي کردم .با ارزوي سلامتي براي شما
جواب :سلام . ماهم از ديدن پيام شما بسيار خوشحال شديم.انشااله هر کجا که هستيد موفق و سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:19AM 1393/05/21
 
***********************************
نام :  ناشناس  تاریخ سوال :  6:02PM 1393/05/15    
سوال :  با سلام ؛خانمي 34 ساله هستم و همسرم 37 ساله است دختر خاله و پسر خاله هستيم پدر و مادرم هم دختر خاله و پسر خاله هستند ازدواج فاميلي زياد داريم ولي خدارو شکر مشکلي نداريم يک دختر دارم موقع تولد متوجه ابهام جنسي وي شدم کروموزوم xy,ولي الت تناسلي دخترانه و در شکم بيضه بود و بيضه را خارج کردند و رحم و تخمدان هم ندارد براي فرزند دومم بايد به ازمايش ژنتيک بروم و چه ازمايشي ؛در ضمن قبل از ازدواج 11 پيش به مشاوره ژنتيک رفتيم و مشکلي نبود و شما در کرج کدام ازمايشگاه را معرفي مي کنيد با تشکر .
جواب :با سلام .خواهرم فکر مي کنم قبلا به اين سوال پاسخ دادم.اما بهرحال با توجه به توضيحاتي که داديد شما و همسرتان علاوه بر مشاوره حتما نياز به يک بررسي ژنتيکي دقيق داريد.در کرج نمي شناسم اما در تهران ميتوانيد به مرکز ژنتيک دکتر فرهود در بلوار کشاورز ويا مرکز دکتر کريمي در شهرک غرب مراجعه نماييد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:15AM 1393/05/21
 
***********************************
نام :  اکرم  تاریخ سوال :  8:43AM 1393/05/21    
سوال :  با عرض سلام و خسته نباشيد. 35 ساله و داراي دو فرزند مي باشم. در هفته دهم حاملگيم که با سونو در هفته ششم مشخص شد که حاملگي پوچ دارم. ميخواستم بدونم که احتمال سقط خودبخودي هست يا حتما بايد اقدام به کورتاژ کنم؟ اگه به خودي خود سقط نشد تا هفته چندم مي تونم اقدام به کورتاژ کنم؟ متشکرم
جواب :با سلام.دراين زمينه پزشک زنانتان بهتر ميتواند راهنمائي کند.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:53AM 1393/05/23
 
***********************************
نام :  قاصدک  تاریخ سوال :  1:22AM 1393/05/24    
سوال :  با سلام و خسته نباشيد. مدت 9 ماه است که با همسرم که هيچ نسبت فاميلي نداريم ازدواج کرده ام و قصد بارداري دارم. من 32 ساله و همسرم 31 ساله است. خواهر بزرگم به دليل ازدواج فاميلي( پسر خاله) داراي 2 فرزند کم توان ذهني مي باشد داراي 3 فرزند پسر هست که فرزند اول و فرزند سوم او کم توان و فرزند دوم او سالم مي باشد. در خانواده شوهر خواهرم (پسر خاله امان) نيز 3 نفر از پسرعمه هاي ايشان کر و لال هستند . 3 برادرم متاهل و داراي فرزندان سالم دختر مي باشند . براي اطمينان نزد مشاوره ژنتيک رفتيم و ايشان گفتند که بايد هم خواهرم و هم فرزند کم توان ذهني بزرگترش ا ول بايد آزمايش ژنتيک شوند و بعد خودم . مي خواستم ببينم آيا با آزمايشات خود من جواب مشخص نمي شود که نيازي به آزمايش دادن آن دو نفر نباشد؟. با تشکر
جواب :آزمايش دقيق ژنتيک شما و همسرتان الزامي است.اما آزمايش خواهر و فرند ايشان بسيار کمک کننده خواهد بود در صورت امکان انجام دهيد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 4:48PM 1393/06/24
 
***********************************
نام :  خ-ف  تاریخ سوال :  12:41PM 1393/05/25    
سوال :  با سلام و خسته نباشيد.آيا آزمايشReal Time PCRدر آزميشگاه شما انجام مي پذيرد .و هزينه ش چقدره .ممنون
جواب :با سلام. بله انجام ميشود.اما قيمتها براي بيماريهاي مختلف متفاوت ميباشد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 4:51PM 1393/06/24
 
***********************************
نام :  منا  تاریخ سوال :  6:37PM 1393/05/25    
سوال :  سلام .خسته نباشيد.ميخواستم بدونم تو ازمايش tsh چقد احتمال خطا هست؟.من عمل داشتم و يد درماني کردم اما باز 16 شده که نبايد انقد بالا باشه.ممکنه خطا رخ داده باشه؟
جواب :با سلام .بحث خطا نيست.اينکه بيمار چه زماني آزمايش ميدهدواينکه درحال مصرف دارو آزمايش داده يامدتي است که قطع کرده سپس ازمايش ميدهد و اينکه چه مدت از يد درماني شما گذشته همه اين موارد مهم ميباشد.در مورد آزمايش شما نيز اين عدد ميتواند صحيح باشد.سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 4:58PM 1393/06/24
 
***********************************
نام :  طلس  تاریخ سوال :  9:38AM 1393/05/28    
سوال :  ايا جواب اسپرم مي توانذ ذر 2 ازمايشگاه متفاوت باشد
جواب :باسلام.نتايج آزمايش اسپرم در دونوبت مختلف در يک آزمايشگاه هم ميتواند با هم اختلاف داشته باشد حال چه برسد به اينکه در دو آزمايشگاه مختلف انجام شده باشد.آرامش و شرايط روحي فردي که نمونه ميدهد بسيار مهم بوده وحجم مايع انزال شده درنوبتهاي مختلف ممکنست متفاوت باشد که اين امر خود در نتيجه آزمايش بي تاثير نميباشد.نکته مهم ديگر اينکه آزمايش در آزمايشگاه به چه روشي انجام شده باشد آيا روش دستي است يا اينکه بادستگاه انجام ميشود.در آزمايشگاه نيک اين آزمايش با دستگاه کامپيوتري بروش CASA انجام شده ودست هيچگونه دخالتي در آناليز آن ندارد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 5:21PM 1393/06/24
 
***********************************
نام :  اکرم  تاریخ سوال :  12:51PM 1393/06/04    
سوال :  با عرض سلام وخسته نباشيد . من 41 سال سن دارم ازبرج 11 سيکل قاعدگي من نامنظم شده آمپول زدم بعدازيک هفته بازشدم . سونوگرافي هم دادم کيست داشتم يک بسته قرص خوردم درسونوگرافي مجدد کيست رفع شده بود ومن قرص را قطع کردم 4 يا پنج روزبعدازقطع قرص مجدد پريودشدم ولي بعدازآن نزديک به 3 ماه نشدم ولي چهارروزپيش تا 4 روز لک خيلي مختصرتا 4 روزداشتم که رنگش تيره بود وقطع شد حالا بايد چي کارکنم لطفاً مرا راهنمايي کنيد . ممنون ومتشکر
جواب :باسلام.خواهرم در اين مورد پزشک زنانتان بهترين راهنما ميباشدانجام آزمايشات هورموني به تشخيص علت اين موارد کمک زيادي خواهد نمود.سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:49AM 1393/06/26
 
***********************************
نام :  زهرا  تاریخ سوال :  10:35AM 1393/06/05    
سوال :  سلام خسته نباشيد، من 33 سالم و 2 تا بارداري پوچ داشتم، آزمايش کارو تايپ خودم و شوهرم سالم بود، قصد دارم باردار شوم ولي ميترسم مثل آن دو پوچ شود، ميخواستم مرا راهنمايي کنيد که آزمايشات ژنتيک ديگري هم بايد انجام بدم يا نه؟
جواب :با سلام. بله ميتوان زير نظر يک پزشک متخصص ژنتيک آزمايشات ديگري نيز انجام داد.در پيشگاه خداوند هيچ غير ممکني وجود ندارد.انشااله در نوبت بعدي حاملگي سالم و موفقي داشته باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:55AM 1393/06/26
 
***********************************
نام :  م.س  تاریخ سوال :  7:30AM 1393/06/30    
سوال :  باسلام.من 36 ساله هستم براي بارداري دوم ازمايش هورموني دادم مقدارهموسيستيين خونم 18.5شد.به نظرشماخيلي بالاست؟
جواب :باسلام.بله عدد18.5 براي يک فرد 36 ساله بالا بوده( با نرمال کمتر از 15 )به همين منظور حتما بايستي زير نظر يک پزشک اقدام به اانجام ازمايشات تکميلي نموده تا مشکلي از نظر قلبي عروقي در آينده متوجه شما نشود.سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 4:27PM 1393/07/08
 
***********************************
نام :  مريم  تاریخ سوال :  9:38PM 1393/06/30    
سوال :  در مورد ازمايش ige
جواب :با سلام. خواهرم سئوالتان را کامل نفرموديد.بطور کلي IgE يک ايمونوگلوبولين بوده که معمولا در حساسيتها و آلرژيها و گاهي نيز در برخي عفونتهاي انگلي بالا ميرود. مواد آلرژن وحساسيت زا عمدتابه دو دسته خوراکي و تنفسي تقسيم ميشوند براي تعيين نوع ماده ميتوان از آزمايش RAST استفاده نمود.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 4:43PM 1393/07/08
 
***********************************
نام :  مهشيد  تاریخ سوال :  1:51AM 1393/07/01    
سوال :  باعرض سلام و خسته نباشيد به شما و همه ي همکاران محترمتون. ميخواستم بدونم آزمايش ايدز محدوديت سني داره يا خير.؟باتشکر.
جواب :با سلام .ابتلا به ويروس ايدز محدوديت سني ندارد نوزاد در بدو تولد نيز احتمال آلوده شدن دارد.انجام آزمايش نيز محدوديت سني نداشته ودر هر سني ميتوان آن را انجام داد.موفق باشيد
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 5:04PM 1393/07/08
 
***********************************
نام :  ناشناس  تاریخ سوال :  1:56PM 1393/07/02    
سوال :  سلام و خسته نباشيد. ممنون از سايت خوبتون.ببخشيد موردي که مطرح ميکنم داخل سوالهابود ولي بازم منوراهنمايي کنيد. يکي از خواهر هاي همسرم 27ساله هست،خيلي ساکت هست ودرجمع زياد صحبت نميکنه وخيلي آرومه،وقتي يکجانشسته خيلي قوزميکنه وبه يکجا خيره ميشه ،بريده بريده صحبت ميکنه و مثل بقيه افراد صحبت کردنش روان وپيوسته نيست ،با افراد کمترازسن وسال خودش راحتتر ارتباط برقرار ميکنه تاباهم سن وسالاش وبزرگتر ازخودش،(مثلا 5الي 6سال کوچکتر ازخودش)،خيلي ازکارهاي مربوط به دوران دانشگاه رومادرش يا خواهرش براش انجام ميدادند (مثلا ارتباط بااستادها ياکارهاي تسويه حساب يا کارهاي پايان نامه)،مثلا موقع امتحان هاي دانشگاهش مادرش مثل بچه هاي دبستان ازش درس ميپرسيد، چشمهاي خيلي افتاده وگوشهاي کشيده داره ودر محيط خونه زياد خودش در کارها داخل نميکنه .همچنين درکودکي شب اداراري داشته .ميخواستم ببينم علت اينها چيه آيا ريشه ژنتيک داره (با توجه به اينکه پدر ومادرش و پدربزرگ ومادربزرگش ازدواج پسرعمه ،دختردايي داشتند) يا ريشه دررفتارهاي اخلاقي ؟اگر بخواهيم آزمايش ژنتيک بديم چه نوع ازاين آزمايش منواز نگراني در مياره؟آيااين آزمايش لازمه ؟ خيلي لطف ميکنيد جوابمو ميديد .ممنون
جواب :با سلام.خواهرم درهيچ يک از مواردي که ذکر فرموديد نميتوان عامل ژنتيک را بطور کامل دخيل دانست از طرف ديگر نميتوان وجود آن را رد کرد .اما به نظر ميرسد چگونگي سپري شدن دوران کودکي ونوجواني ايشان وهمچنين رفتار خانواده با ايشان بسيار مهم باشددر اين مورد همسرتان ميتواند راهنماي خوبي باشد بهر حال حتما با يک رونشناس مشورت نماييد بسيار به شما وخانواده ايشان کمک خواهد کرد.نگران نباشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 5:20PM 1393/07/08
 
***********************************
نام :  مهسا  تاریخ سوال :  2:11AM 1393/07/03    
سوال :  سلام خسته نباشيد..هورمون هايLH..FSHدر دوران قاعدگي و بارداري چه تغييري ميکنند؟؟؟؟؟
جواب :با سلام.همانطور که ميدانيد تعغيرات اين هورمونها سبب ايجاد يک چرخه کامل قاعدگي در خانمها ميشود.بطور خلاصه در نيمه اول سيکل هورمون FSH بالا رفته و سبب رسيدگي تخمکها ميشود در ميانه هاي دوره هورمون LH افزايش شديدي پيدا ميکند.در دوران بارداري وضعيت هورمونها متفاوت ميشود FSH به ميزان ناچيزي ترشح ميشود.معمولا هر دوي اين هورمونها در يائسگي بالا ميرود.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 6:08PM 1393/07/08
 
***********************************
نام :  فرزانه  تاریخ سوال :  11:10AM 1393/07/03    
سوال :  باسلام من يع ماه ونيمه که باردارم وتاچندروزپيش فهميدم اين موضوع رو. من چندسالي ميشه که کهيرمزمن دارم وقرص هيدروکسي زين و?/?قرص پردنيزولون?? روهم مصرف ميکنم که حتي تاقبل اززماني که بفهمم باردارم مصرف ميکردم،ميخوام ببينم اين باعث لب شکري درجنين من ميتونه بشه،ولي من الان اون داروهاروقطع کردم
جواب :با سلام . نگران نباشيد و توکلتان به خداوند باشد.داروي ذکر شده در بالا جز گروهي هستند که مطالعات کافي در مورد مصرف ان در دوران بارداري انجام نشده ولي خطر احتمالي آن هم قابل رد کردن نيست.اين دسته از داروها اگر فوائدش بيشتر از مضراتش باشد توسط پزشک متخصص ممکنست استفاده شود.پس نگران نباشيد.ضمنا از جمله موارد مهم در پيدايش حالت لب شکري سيگار کشيدن مادران باردار ميباشد.سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 6:27PM 1393/07/08
 
***********************************
نام :  بهنام  تاریخ سوال :  8:11PM 1393/07/12    
سوال :  ازمايش ميكروالبومين من 14/4مي باشد و15ساله ديابت دارم راهنمايي بفرماييد
جواب :بطور کلي دفع مکرر پروتئين در ادرار پيش آگهي خوبي نيست.اگر کليه اي قرار باشد پروتئين دفع کند از مدت زماني قبل شروع به دفع مولکولهاي کوچکتر پروتئين که همان ميکروآلبومين بوده ميکند.لازم به ذکر است چون بيشترين مقدار دفع پروتئين در ادرار به شکل آلبومين ميباشد از کلمه آلبومين بجاي پروتئين استفاده ميشود.نرمال اين آزمايش در آزمايشگاهها ممکنست متفاوت باشد.در آزمايشگاه نيک اين مقدار تا عدد 30 بوده و عدد 14.4 نرمال ميباشد.کنترل اين آزمايش در دفعات مختلف بخصوص در افراد ديابتي اهمييت زيادي دارد.سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:36AM 1393/07/22
 
***********************************
نام :  شکوفه فرهادي  تاریخ سوال :  7:01AM 1393/07/13    
سوال :  سلام من 40 سالمه بارداري دوم با lvf درهفته 36 دارم ازمايش cmvlGgمن22 هست و cmvlgm من 2 هست وHBsAb12.9 هست ايا اين نتايج مشکلي ايجاد ميکند با سپاس.
جواب :با سلام.خواهرم ارقامي را که فرموديد همگي خوب بوده و مشکلي وجود ندارد.سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:39AM 1393/07/22
 
***********************************
نام :  فاطمه  تاریخ سوال :  2:08PM 1393/07/15    
سوال :  باسلام ميخواستم بدانم هزينه آزمايش QF-PCR دقيقا چقدر است؟ باتوجه به اينکه بيمه ندارم برام مهم است.
جواب :با سلام.نمونه مورد آزمايش مايع آمنيون و يا CVS بوده و مبلغ آن حدود 520 تا 530 هزار تومان ميباشد.موفق باشيد
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:54AM 1393/07/22
 
***********************************
نام :  بهار  تاریخ سوال :  9:23PM 1393/08/02    
سوال :  سلام ،خسته نباشيد . ميخواهم مطمئن ترين نوع آزمايش قبل از ازدواج را انجام دهم ، اطلاعاتي راجع به نوع آزمايش ،نحوه مراجعه ، هزينه آزمايش و درصد اطمينانش ميخاستم با تشکر.
جواب :با سلام. خواهرم قبل از انجام آزمايش ژنتيک شما بايستي مشاوره شويد که اين کار در مراکز ژنتيک قبل از انجام آزمايش صورت مي پذيرد.اگر نياز به آزمايش بودنوع آزمايش مشخص ميشودبنابراين يک قيمت مشخص و واحدي را نميتوان ارائه کرد.نوع آزمايش معمولا آزمايش خون ميباشد.موفق باشيد
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 11:25AM 1393/08/04
 
***********************************
نام :  نورا  تاریخ سوال :  8:20PM 1393/08/08    
سوال :  سلام.خسته نباشيد. جواب ازمايش غربالگري من خوب بود.جواب ازمايش در هر چهارمورد بصورت نرمال ريسک ارايه شد. وهمه نقاط در محدوده سبز بودند.ولي يه سوالي واسم پيش اومده که afp برابرiu/ml 34 شده. , correct=1در هفته 16 بارداري.و سنم هم 26 است.به نظر شما مقدارش طبيعيه؟خواهش ميکنم زودتر جوابمو بدين.ممنون.
جواب :با سلام .خواهرم نگران نباشيد.اين هورمون در دوران حاملگي بالا ميرود و عددي را که ذکر نموديد در هفته بارداريتان طبيعي ميباشد.سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 10:51AM 1393/08/11
 
***********************************
نام :  رويا  تاریخ سوال :  12:24AM 1393/08/11    
سوال :  ميخواستم هزينه ي سقد طبيعي رو بدونم يعني جنين 1 ماهشه
جواب :با سلام .خواهرم هزينه ها در مراکز مختلف متفاوت ميباشد براي اطلاع با يک بيمارستان تماس بگيريد.موفق باشيد
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 11:07AM 1393/08/11
 
***********************************
نام :  فرشته  تاریخ سوال :  5:16PM 1393/08/14    
سوال :  با عرض سلام و خسته نباشيد جواب ازمايش غربالگريمو امروز گرفتم زياد انگليسي نميدونم و دکترم هم تا شنبه بهم وقت نداده اما گمان مکنم احتمال ابتلاي کودکم به تريزومي 18 60% باشه اين يعني بايد بچه مو سقط کنم ؟تو رو خدا اگه ممکنه جوابمو بدين دارم از نگراني سکته ميکنم. These serum marker levels are not consistent with the pattern seen in Trisomy 18 pregnancies. Maternal serum screening will detect approximately 60% of Trisomy 18 pregnancies.
جواب :با سلام.خواهرم اول اينکه نگران نباشيد.براي جواب به سئوالتان بايد اطلاعات بيشتري بدهيد ريسک در نظر گرفته شده براي تريزومي 18 چه مقدار است يعني 1 به چند است بقيه تريزومي ها چطور؟نتايج screen ها چه چيزي تايپ شده بنابراين نگران نباشيد وبا پزشکتان مشورت کنيد.سلامت و صبور باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 1:11PM 1393/08/18
 
***********************************
نام :  نازنين زهرا  تاریخ سوال :  2:44PM 1393/08/17    
سوال :  باسلام خدمت شما. در هفته 17 بارداري طول سرويکس برابر 33 بود که سرکلاژ شدم(10 مهر).يه سوال در مورد رابطه جنسي داشتم که تا چه حدي ميتونه باشه؟اگر در حد ارگاسم باشه براي جنين ضرر داره؟با عرض معذرت دخولي صورت نگيرد.ممنون
جواب :با سلام . خواهرم بطور کلي نزديکي وروابط زناشوئي در دوران بارداري مانعي ندارد.بشرط آنکه در حين نزديکي خانم احساس ناراحتي نکند و يا اينکه لکه بيني نداشته باشدويا اينکه بهر دليلي پزشک آنها را از انجام آن منع کرده باشد.با توجه به هفته بارداري شما در مورد قسمت آخر سئوالتان بهتر است از انجام اين حالت خودداري نمائيد.سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 12:45PM 1393/08/18
 
***********************************
نام :  فاطمه  تاریخ سوال :  10:50PM 1393/08/17    
سوال :  سلام من دو بار زايمان زود رس در بيست و يک وبيست وچهار هفته داشتم بعد از برسي کامل در کلينيک وانجام آزمايشات علت غلظت خون وکمبود ويتامين دي تشخيص داده شد الان باردار هستم وهپارين مصرف ميکنم ميخواستم بدونم با توجه به سالم بودن کاريو تايپ الان نيازي با انجام آزمايش غربالگري سه ماهه اول ودوم دارم
جواب :با سلام.خواهرم در مورد سئوالتان بهتر است پزشک زنانتان نظر دهد.ولي شايد نيازي به اين کار نباشد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 12:48PM 1393/08/18
 
***********************************
نام :  نازنين زهرا  تاریخ سوال :  12:57PM 1393/08/18    
سوال :  خيلي شرمنده. الان در هفته 23 بارداري هستم.از اين به بعد از انجام اين کار تا آخر بارداري پرهيز ميکنم.ولي قبل از اين به حالت ارگاسم رسيدم.لکه بيني و درد هم نداشتم.ممکنه به جنين آسيبي رسيده باشه؟خيلي نگرانم.
جواب :با سلام مجدد.نگران نباشيد .انشااله مشکل خاصي پيش نخواهد آمد.به جنين آسيبي نرسيده و به آينده فکر کنيد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:06AM 1393/08/19
 
***********************************
نام :  مليحه  تاریخ سوال :  8:16PM 1393/08/19    
سوال :  سلام 8 ماه پيش سقط کردم به دليل از کار افتادن قلب جنين در 8 هفته الان 10 روز از پريودم گذشته ازمايش خون دادمجوابش 32 بود ايا باردارم يا نه
جواب :باسلام.خواهرم اگر داروي خاصي مصرف نميکنيد يا براي بارداري تزريقي نکرده ايداين عدد مشکوک به بارداري ميباشد و براي اطمينان دو تا سه روز بعد مجددا آزمايشتان را تکرار نمائيددر صورت بارداري اين عدد بايستي افزايش معقولي داشته باشد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:02AM 1393/08/20
 
***********************************
نام :  مصطفي  تاریخ سوال :  11:49PM 1393/08/19    
سوال :  g6pdنرمال چه عددي است
جواب :باسلام.آزمايش G6PD که مربوط به بيماري فاويسم ويا همان بيماري باقلا ميباشد بروشهاي متفاوتي انجام ميشود بنابراين نرمالهاي متفاوتي ميتواند داشته باشد.در آزمايشگاه نيک اين مقدار کمتر از 60 دقيقه بوده واعداد بيشتر از آن کمبود اين آنزيم را نشان ميدهد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:55AM 1393/08/20
 
***********************************
نام :  آذر  تاریخ سوال :  1:49AM 1393/08/23    
سوال :  سلام 28ساله هستم که 7ساله ازدواج کردم فرزند اول دختر سالمه ولي فرزنده دوم که پسر بود مبتلا به بيماري smaبود که دوماه نيم فوت کردبعد دوتادختر عمو دارم که عقب مونده ذهني هستند مي خواستم بدونم بايد آزمايش ژنتيک بدم يا درآزمايش دوگانه يا چهارگانه مشخص ميشه
جواب :باسلام.انجام آزمايش ژنتيک براي شما و همسرتان زير نظر پزشک متخصص ژنتيک کمک کننده است.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 12:36PM 1393/08/23
 
***********************************
نام :  فاطمه  تاریخ سوال :  8:56AM 1393/08/24    
سوال :  باسلام من 24 ساله و همسرم 28 ساله هستيم. برادر و خواهر نيمه شنوا دارم . همسرم غريبه هست و هردوي ما سالم هستيم ايا براي بچه دار شدن بايد ازمايش زنتيک بدهيم؟
جواب :باسلام.اگر با يک پزشک ژنتيک مشورت نمائيد.بهتر شمارا راهنمائي خواهد کرد.اما اگر ناشنوائي برادر و خواهرتان مادرزادي است.آزمايش ژنتيک کمک کننده است .سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 10:59PM 1393/08/24
 
***********************************
نام :  رويا  تاریخ سوال :  1:45PM 1393/09/08    
سوال :  د من ?? سال دارم شانزده سال نازايي داشتم بعدا خود بخودي باردارشدم ودربيست وبيست ويک هفتگي سقط کردم بعد دوماه ناخواسته باردار شدم اونم ناقص يک ماه ونيم سقط شد ودوباره بعد از پنج ماه حامله شدم واونم درهجدههفتگي باز سقط شد وباور کنيد تمام آزمايشهاي لازم رو دادم همه سالم بودند از بچه ها هم نمونه برداشتند اونا هم سالم بودند ترا خدا شما راهنمايي بکنيد من چيکار کنم درواقع بگم من يکم اضافه وزن دارم ميتونه از وزنم ناشي بشه يا ..فقط کمکم کنيد..
جواب :با سلام .خواهرم اضافه وزن زياد ميتواند موارد فوق را ايجاد کند ام با توجه به گفته شما مقدار کم اضافه وزن شايد عامل اصلي تمام موارد گزارش شده نباشد .بهترين راهنما براي شما پزشک زنانتان ميباشد.صبور باشيدو توکل داشته باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:54AM 1393/09/17
 
***********************************
نام :  رويا  تاریخ سوال :  1:48PM 1393/09/08    
سوال :  ببخشيد پزشکم از من يه آزمايش فاکتور وي ? گرفته که جوابش ?? بايد مابين ??-??? باشه ميشه بگيد مشکلم چيه
جواب :باسلام.خواهرم سئوالتان کاملاتايپ نشده و ناخوانا ميباشد.مجددا ارسال نمائيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:37AM 1393/09/17
 
***********************************
نام :  يزدان  تاریخ سوال :  2:39AM 1393/09/09    
سوال :  باسلام وخسته نباشيد خانمي 33 ساله هستم 28 ماه قبل حامله شدم غربالگريم مشکوک به سندرم دان بود امينوسنتز که دادم نرمال بود همه سونوگرافيهايم نرمال بود ولي زمان تولد انواع مشکلات جسمي وکروزومي راداشتمجدد يکسال قبل حامله شدم ضربان قلب داشت ولي 8هفته خودبخود سقط شد مشاوره زنتيک شدم احتمال تکرار درحاملگي بعدي رو25/.گزارش کردن ميخوام بازم حامله شم ولي بينهايت ميترسم خواهش ميکنم راهنماييم کنيد متشکرم
جواب :با سلام.تستهاي غربالگري احتمال بروز برخي بيماريها از جمله سندرم دان رابيان ميکنند هيچگاه قطعي و 100% نميباشندشايد نياز باشد شما و همسرتان قبل از اقدام به بارداري با يک متخصص ژنتيک مشورت نمائيددر حاملگيهاي بعديتان نيزممکنست با احتمال گفته شده اين مسئله تکرار شود.صبور و سلامت باشيدو به خدا توکل داشته باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:46AM 1393/09/17
 
***********************************
نام :  ناشناس  تاریخ سوال :  4:23PM 1393/09/10    
سوال :  سلام.ايا سه ماه بعد از رابطه ي جنسي که مشکوک به ويروس اچ اي وي بوده,با چکاپ کامل,مي توان اين بيماري رو تشخيص داد؟
جواب :با سلام.بله
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:34AM 1393/09/17
 
***********************************
نام :  طاهره  تاریخ سوال :  7:32PM 1393/09/10    
سوال :  با سلام جواب ازمايشات من اينگونه است ميخواستم بدونم مشکلي وجود داره؟ trisomy 21 : 1:15974 trisomy 18 : <1:30000 trisomy13 : <1:30000 t21 prior risk: 1:1071 t18 prior risk 1:12105 t13 prior risk 1:20075
جواب :باسلام.تمامي آزمايشات نرمال ميباشند.سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:29PM 1393/09/16
 
***********************************
نام :  امير  تاریخ سوال :  3:31PM 1393/09/11    
سوال :  با سلام آيا آزمايش HIV را بدون نسخه پزشک نيز انجام ميدهيد؟
جواب :باسلام.بله قابل انجام است.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:26PM 1393/09/16
 
***********************************
نام :  مريم  تاریخ سوال :  3:20PM 1393/09/12    
سوال :  با سلام .ازمايش خون اينجانب بشرح زير است Wbc:16600...rbc:5.24....hgb:13.4.,,platelets:395000,.. Crp++ البته اين ازماي يک روز بعد از تزريق امپول بتامتازون بود.و سرما خورده بودم بشدت نگرانم و منتظر جواببم.....با تشکر
جواب :با سلام.بدنبال سرماخوردگي در بدن نوعي التهاب ايجاد ميشود.بدنبال التهاب نيز سيستم ايمني بدن تحريک ميگردد .گلولهاي سفيد يا WBC که از جمله سلولهاي دفاعي بدن ميباشند نيز افزايش ميابند آزمايش CRP نيز ممکنست مثبت شود با بهبودي کامل و رفع سرماخوردگي موارد فوق نيز به حالت اوليه برمي گردند.سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:25PM 1393/09/16
 
***********************************
نام :  لادن  تاریخ سوال :  8:05PM 1393/09/13    
سوال :  با سلام من 41 ساله هستم دو فرزند باهوش دارم الان چهار ماهه باردارم جواب دو سونو سلامت خوب بوده ولي ازمايش ژنتيک اوليnt2.1 و ازمايش ژنتيک دومي trisomy1.247 و الان امينو سنتز شدم جواب هفته اينده مي ايد ولي خيلي نگرانم ايا جنين مشکل دارد چند درصد اميدوار به سلامت کامل او باشم .با سپااس
جواب :با سلام.خواهرم اصلا نگران نباشيد عدد تريزومي شما بيشتر بخاطرسنتان است.يعني اينکه در بين 247 نفرخانمي که از همه نظرشرايط شما را دارند يک نفر ممکنست فرزندش دچار بيماري باشد.بنابراين نگران نباشيد وتوکلتان به خداوند باشد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:15PM 1393/09/16
 
***********************************
نام :  حافظ  تاریخ سوال :  8:52PM 1393/09/14    
سوال :  با سلام من ميخوام با دختر عمم ازدواج کنم ولي ميترسم چون دوتا از برادراي خودم معلول بدنيا اومدن و پدر و مادرم هم دختر عمو پسر عمو هستند،چکار کنم؟عموم زنش غريبه ولي بچه لال داره! هزينه آزمايش ژنتيک چقدره؟کجا بايد آزمايش بديم؟
جواب :با سلام.دوست عزيزبا توکل به خداوند نگران نباشيد.امروزه با انجام آزمايشات قبل از اقدام به ازدواج تا حدود زيادي ميتوان به بيماريهاي پنهان و نهفته پي برد بنابراين شما و اعضاي خانواده ميتوانيد به يک متخصص ژنتيک مراجعه نمائيد تا در صورت نياز مورد چکاپ قرار بگيريد.ضمنا مراکز ژنتيک متعددي در تهران هستند که از118 ميتوانيد تلفن وآدرس آنها را بگيريد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:03PM 1393/09/16
 
***********************************
نام :  مهرسا  تاریخ سوال :  3:15PM 1393/09/15    
سوال :  با سلام و خسته نباشيد دخترم بعلت عفونت ادراري هر ماه آزمايش ميده و تحت درمانه اما نتايج ازمايش در ازمايشگاههاي مختلف متفاوته منظورم وجود خون در ادرار و ميزان اونه آيا هر آزمايشگاه range مخصوص به خودش را داره؟
جواب :با سلام.خواهرم حق با شماست متاسفانه پروتکل مشخص وثابتي براي گزارش ميزان عناصر ادراري در بين آزمايشگاهها وجود نداشته که تا حدودي سبب تفاوت در نحوه گزارش ميشود.امانکته مهمي که بايد به آن توجه نمود اينست که اگر شما در يک آزمايشگاه در ساعات مختلف روز آزمايش ادرار دهيد ممکنست تا حدودي با هم متفاوت باشد.حال اگر شمادر روزهاي متفاوت در مراکز مختلف آزمايش دهيد بمراتب اختلاف بيشتر خواهد بود.بهرحال بهترين زمان انجام آزمايش ادرار اولين ادرار صبحگاهي ميباشد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:56PM 1393/09/16
 
***********************************
نام :  ارش  تاریخ سوال :  8:11AM 1393/09/16    
سوال :  با سلام آيا در آزمايشگاه شما آرمايش HIV به درخواست فرد و بدون نسخه پزشک هم صورت ميگيرد؟ هزينه ان چقدر است؟
جواب :با سلام.اين آزمايش به روشهاي مختلف در آزمايشگاه نيک قابل انجام بوده که به درخواست بيمار و بدون نسخه نيز قابل انجام است.هزينه را با بخش پذيرش آزمايشگاه هماهنگ فرماييد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:41PM 1393/09/16
 
***********************************
نام :  شراره  تاریخ سوال :  1:03PM 1393/09/16    
سوال :  با سلام من الان نزديک به 2 سال ات که کم خوني شديد دارم و الان کم خوني تقريبا خوب شده ولي پلاکت خونم همچنان پايين است آيا امکان داره آزمايشگاه اشتباه کند و اگر نه من چه آزمايشي رو بايد انجام دهم که مطمئن بشم مشکل از کجاست . با تشکر
جواب :با سلام.آزمايشگاهها معمولا هر روز در ابتدا ودر حين کار دستگاههاي شمارنده سلول را با نمونه هاي استاندارد کنترل مينمايند اما نتايج يک نمونه در مراکز مختلف ميتواند تا حدودي متفاوت باشد اما اين اختلاف نبايد معني دار باشد.بنابراين شما بايستي با يک متخصص خون شناسي مشورت نماييد تا اگر ايشان صلاح ديدند يک سونوگرافي از طحال نيز انجام دهيد.آزمايشات تکميلي مغز استخوان نيز ميتواند انجام شود.سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 7:36PM 1393/09/16
 
***********************************
نام :  ميلاد  تاریخ سوال :  1:47AM 1393/09/17    
سوال :  باسلام زرديه دخترم در سه روزگي به بيست و دو رسيد که در بيمارستان کمالي کرج بستري شد .طي آزمايش خوني که از او گرفتند هم بيمارستان و هم بهداشت وجود فاويسم را تاييد کردند. حالا گفتن چهار ماهگي باز همبايد آزمايش بده . احتمال داره در چهار ماهگي با افزايش آنزيم رفع بشه .؟ احتمال خطا در آزمايش اول چقدره؟ با تشکر
جواب :با سلام.احتمال خطا در اين آزمايش در صورت انجام صحيح کم ميباشداما همانطور که توصيه شده آن را تکرار نمائيد گاهي افزايش آنزيم ديده ميشود.نگران نباشيد امروزه با استفاده از داروهاي نو ترکيب اين افراد را تحت درمان قرار ميدهند.سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:32AM 1393/09/17
 
***********************************
نام :  فاطمه  تاریخ سوال :  1:54AM 1393/09/17    
سوال :  با سلام براي ازمايش تيروئيد بايد ناشتا باشيم?
جواب :با سلام.خير نيازي به ناشتا بودن نيست فقط روز آزمايش دارو استفاده نفرمائيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 8:26AM 1393/09/17
 
***********************************
نام :  حميد  تاریخ سوال :  6:43PM 1393/09/17    
سوال :  باعرض سلام وخسته نباشيد ميخواستم بدونم نتيجه جواب آزمايش HIVچقدر طول ميکشه.
جواب :با سلام.بسته به روش انجام داره بعضي روشها يک روزه نيز انجام ميشود.سلامت باسيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:50AM 1393/09/19
 
***********************************
نام :  حميد  تاریخ سوال :  7:43PM 1393/09/17    
سوال :  با سلام و خسته نباشيد من دانشجوي ارشد انگل شناسي هستم مي خواستم در مورد نحوه ي انجام آزمايش کاريوتيپ و نحوه ي تهيه مواد لازم و محلول هاي لازم براي انجام اين آزمايش يسري اطلاعات به من بديد..اگه فايلي در اين رابطه داريد ممنون مي شم به ايميلم بفرستيد..hamidforoughi2361370@gmail.com خيلي ممنون
جواب :با سلام . دوست عزيز براي اين مورد ميتوانيد با يکي از مراکز ژنتيک بعنوان مثال دکتر فرهود-دکتر زينلي-دکتر کريم نژاد تماس بگيريد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:47AM 1393/09/19
 
***********************************
نام :  ميلاد  تاریخ سوال :  2:18AM 1393/09/18    
سوال :  با سلام منظورتون اينه که فاويسم درمان ميشه؟ آدرسي براي درمان در صورت وجود به من بديد؟ باز هم ممنون.
جواب :با سلام.من شنيدم که در تهران برخي پزشکان روي اين مورد کار ميکنند آدرس خاصي ندارم اما اگر موردي پيدا کردم اطلاع رساني ميکنم.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 9:42AM 1393/09/19
 
***********************************
نام :  رز  تاریخ سوال :  10:05AM 1393/09/26    
سوال :  با سلام من يک ماه و نيم پيش يه رابطه جنسي بدون کاندوم داشتم که اخرين روز پريوديم ولي چند قطره اي خون داشتم رابطه واژينال بود و مني هم ريخته شد آيا امکانش هست من ايدز گرفته باشم الان ازمايش بدم يا 2 ماه ديگه خيلي استرس دارم
جواب :با سلام.بافرمي که شما فرموديد ويروس HIV قابل انتقال ميباشد در اينگونه موارد انجام آزمايش به فاصله حداقل دوهفته از زمان رابطه و نوبت دوم حداقل سه ماه بعد از آن توصيه ميشود.سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 11:44PM 1393/09/27
 
***********************************
نام :  الناز  تاریخ سوال :  4:26PM 1393/09/26    
سوال :  با عرض سلام من وشوهرم دختر عمو پسر عمو هستيم يه پسر سه ساله دارم که خدارو شکر سالمه قبل از بارداري تمام آزمايشات ژنتيک وانجام داده بودم الان ما خواسته باردار شدن در حاليکه آزمايشات ژنتيک قبل بارداري و انجام ندادم الان خيلي نگرانم واين که قرصي آنتي بوتيک قوي مصرف مي کردم مي خواستم ببينم ممکن اين بچه مشکل پيدا کنه؟
جواب :با سلام نگران نباشيد . با مراجعه به يک مرکز ژنتيک ودر صورت نياز انجام آزمايش روي مايع آمنيون ميتوان ازسلامت جنين اطلاع پيداکرد.سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 1:23PM 1393/09/30
 
***********************************
نام :  ناشناس  تاریخ سوال :  8:18AM 1393/09/27    
سوال :  با سلام و خسته نباشيد. من پزشك هستم. و آزمايش ادرار دخترم را در آزمايشگاه شما انجام دادم. مى خواستم از سايت خوبتان تشكر كنم. سيستم جوابدهى آنلاين عاليه. باز هم ممنون
جواب :با سلام.ازلطفتان خيلي ممنون و متشکرم.انشاالله در پناه خدا سلامت باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 11:56AM 1393/09/30
 
***********************************
نام :  روي علوي  تاریخ سوال :  10:12AM 1393/09/27    
سوال :  باسلام وتشکر از سايت خوبتون من25سالمه دوماه پيش به علت هيدروزيس فتاليس بنا بهدستور پزشک سقط داشتم جواب آزمايش ژنتيک جنين سندرم ترنر رو نشون داده خودم وهمسرم هم آزمايش کاريوتيپ رفتيم که هنوز جوابش نيومده. آيا اين مشکل ژنتيکي درمان داره?ما ميتونيم بچه سالمي داشته باشيم?درضمن من وهمسرم هيچ نسبت فاميلي نداريم
جواب :باسلام.در سندرم ترنر که جز سندرمهاي نسبتا شايع بوده( 1به 2500) وفقط در زنان اتفاق مي افتدجنين دختر بجاي داشتن دو کروموزم جنسي x يکي را نداشته ويا هر دو را داشته اما در يکي اختلال دارد.معمولا بيش از 98درصد جنينهاي مبتلا قبل از تولد سقط ميشوند بهر حال اين يک اختلال ژنتيکي است که درمان قاطعي ندارد.در زوجهاي غير فاميل نيز ديده ميشود.مشورت با يک متخصص ژنتيک توصيه ميشود.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 12:22PM 1393/09/30
 
***********************************
نام :  حميده  تاریخ سوال :  12:20PM 1393/09/28    
سوال :  با سلام پدر من مشکل انعقادي و لخته خون داشت و امبولي کردن. بنده برا بارداري مجبورم يه سري داروها بخورم که باعث ايجاد لخته خون ميشه. مي خوام بدونم ايا من ارثي از پدر اختلال انعقادي دلرم چه نوع ازمايشب بايد بدم که مشخص بشه مشکل لخته شدن خون دارم يا نه؟
جواب :با سلام.برخي از مشکلات انعقادي ميتواند ريشه ارثي داشته باشد.بااندازه گيري فاکتورهاي انعقادي و برخي فاکتورهاي فرعي ديگر ميتوان تا حد بسياري به اين موضوع پي برد شما ميتوانيد به يک پزشک متخصص خون مراجعه کرده تا مورد بررسي کامل قرار بگيريد.نگران نباشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 11:52AM 1393/09/30
 
***********************************
نام :  مريم حسيني  تاریخ سوال :  7:49PM 1393/09/28    
سوال :  سلام ي ازمايش خوب واسه ازدواج چ وزگي بايد داشتع باشه
جواب :باسلام.براي ازدواج معمولا آزمايشاتي همچون تالاسمي ،بيماريهاي مقاربتي و اعتياد مورد بررسي قرار ميگيرد. وضعيت ايده ال حالتي است که همه اين موارد منفي باشد.موفق باشيد.
پاسخ گو : مدير سايت  تاریخ جواب : 11:31AM 1393/09/30
 
***********************************
 کاربر گرامی , آزمایشگاه این بخش را راه اندازی نموده تا پاسخگوی پرسش های شما در زمینه مطالب آزمایشگاهی باشد , لطفا قبل از طرح سوال , به پرسش و پاسخ های مطرح شده در این بخش توجه فرمایید تا سوال ها تکراری نباشد .

نام :

سوال:

 


 

     
آدرس آزمایشگاه
تهران - مجیدیه شمالی - میدان ملت - خیابان قنبری - پلاک 5
تلفن: 22503805-22520191
 
                 
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به آزمایشگاه  نیک میباشد.
طراحی و اجرا :گروه مهندسی پارمیس